Jump to content

Partikül filtresi iptali pişmanlıklar..!

metin03
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet arkadaşlar bu partikül filtresi izin zamanımda başima ne işler açtı iyi tarafı mazda severlerin arasına katıldım işte :)) neyse daha öncede partikül filtresi sorunundan dolayı yazmıştım sorunlarımı bir yeniside inanilmaz performans kaybi, panter gibi tırmanan mazda 6 143 beygirlik aracımın adeta en az 40 beygiri ölmüş gibi arkadaşlar iyi bir eksoz cu bulabilirsem uydurma catalizör yaptıracagım malesef (tabi yapabilirlerse ) yoksa yola böyle çıkacağım.Siz siz olun servisten başka yerlere giderken birden fazla defa düşünün.herkese iyi forumlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar bu partikül filtresi izin zamanımda başima ne işler açtı iyi tarafı mazda severlerin arasına katıldım işte :)) neyse daha öncede partikül filtresi sorunundan dolayı yazmıştım sorunlarımı bir yeniside inanilmaz performans kaybi, panter gibi tırmanan mazda 6 143 beygirlik aracımın adeta en az 40 beygiri ölmüş gibi arkadaşlar iyi bir egzoz cu bulabilirsem uydurma catalizör yaptıracagım malesef (tabi yapabilirlerse ) yoksa yola böyle çıkacağım.Siz siz olun servisten başka yerlere giderken birden fazla defa düşünün.herkese iyi forumlar....

Geçmiş olsun... Sorunun için düşüncelerimi daha önceden yazmıştım...

İyi bir egsozcu dediğin için tekrar yazıyorum; Ankara'ya yakınsan orada, Denizli'ye yakınsan da oralarda bu işi kıvırabilecek en azından senin sorununu geçici olarak çözebilecek USTA vardır diye düşünüyorum...

Denizli için küçük bi öneri, araştırmaya buradan başlayabilirsin mesela;

Telefon ( Merkez ) :0.258.261 12 25

Gsm No :0.533.276 71 74

Gsm No :0.554.975 39 65

Tube Egsoz, Cihan Güngör...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

afyondayım şu an buralarda çözemedim ama önerini değerlendireceğim olmazsa ankarada birisini buldum as eksoz muş ismi aradım çözebileleceklerini söylediler .tşk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...