Jump to content

Mazda Ozan Otomotiv (Altunizade - Üsküdar)

mazda_aykut
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımı satmak istiyorum bölümü çalışmıyor, marka seri model bölümü çıkmıyor.Birde aracımı satmak istiyoruma ekleyince aracı ne oluyor ?

Evet ferhat24 de aynı dertten müzdaripti. Biz ilettik bugün içerisinde düzeltecekler inşallah :) Aracımı satmak istiyorum bölümünü doldurunca bize ulaşıyor bilgileriniz, biz sizle irtibata geçiyoruz ve aracınızı konsinye olarak satıyoruz veya dilerseniz kendimizde alıyoruz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

İki gün önce baba ameliyat oldu o yüzden inanın bu ara Vakit olmadı gece mavisinin resimlerini bugün koyacaktık satıldı diğeri boyadan akşam geldi onada zaman kalmadı zaten detaylı temizlikte yapılması gerekiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki gün önce baba ameliyat oldu o yüzden inanın bu ara Vakit olmadı gece mavisinin resimlerini bugün koyacaktık satıldı diğeri boyadan akşam geldi onada zaman kalmadı zaten detaylı temizlikte yapılması gerekiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Baba'ya acil şifalar... Araç sende olduktan sonra çok fazla fotoya ihtiyaç yok ama gönül fotosuz ilana bakmak istemiyor işte...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hatasiz-mazda-3-154390406/detay

İlan fotoğrafı sanki sizden araklanmış gibi geldi bana, umarım hafızam beni yamultuyordur... Yoksa işin içinde pis kokular var...

hahahah evet sevmiş bizim resimleri dış resim bizim, tabi iç resmi hiçbir zaman bu kadar kirli olmadı yani bize ait değil..:D ama şu resimde mazda 3 ün pozuna da bakarmısınız Allah aşkına.. :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baba'ya acil şifalar... Araç sende olduktan sonra çok fazla fotoya ihtiyaç yok ama gönül fotosuz ilana bakmak istemiyor işte...

Teşekkür ederim.. bu arada gece mavisi olan sen mesajı attığın gün İsmail adında arkadaşımıza sattık ve kendisi de yeni üyelerimizden.. Diğer titanyum grisi olanın resimleri eklendi..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hahahah evet sevmiş bizim resimleri dış resim bizim, tabi iç resmi hiçbir zaman bu kadar kirli olmadı yani bize ait değil..:D ama şu resimde mazda 3 ün pozuna da bakarmısınız Allah aşkına.. :P

Keşke fiyatı da sizden araklasaydı, bu ne yahu 30 bin liraya ilk kasa mazda3 mü olur??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda Ozan Otomotiv ikinci el araçlarda satış sonrası desteğiniz nedir?

malum galerilerle ilgili ülkemiz biraz sıkıntılı..

Bu konuda size aklıma ilk geleni hemen söylemek istiyorum o da aracınızı geri alma garantisi .. Geri alamayacağımız hiçbir araca aracılık yapmayız.. ikinci elde her firma bunu yapmaz.. Ben sattım kardeşim gösterseydin tarzı bir cevap alma şansınız yüksek..

Fakat Mazda Ozan'da müşteri geçerli bir sebepten ötürü bizim atladığımız bir konuda aldığı araçla ilgili problem yaşayıp geri vermek istediğinde bunu memnuniyetle gerçekleştirebiliyoruz.

Bunun haricinde markaya da hizmet ediyoruz.. Nasıl diyeceksiniz ? Markanın ikinci el otomobilde sürekliliğini sağlamak adına kaç model olursa olsun ister takas , ister nakit Mazda'nın tüm ikinci el araçlarını alabiliyoruz aynı zamanda Mazda kullanıcılarına bunun haricinde kendi araçlarını bize satmadan da biniciye satma konusunda yardımcı oluyoruz. Bu da nasıl oluyor , müşteri müsaitse aracını bırakabiliyor değerinde kendi adına değerlendirebiliyoruz.. Ve yahut resimlerini alıp bu şekilde kendi ilanlarımızda yer verip değerlendirebiliyoruz..

Bunu belki de üye olan birçok müşterimle gerçekleştirdim ve memnun kaldılar.. Sadece araba alıp satmayla da değil , yedek parça konusunda sıkıntı yaşayan tüm müşterilerime söylüyorum, bu konuda veya servis konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz..

Burada önemli olan konu satış işini iyi yapıp yapmamak değil , insanlar karşısındakiyle samimi olarak güvenerek alışveriş yapmak istiyor, bunu sağlayabiliyorsak bizim için önemli olan da budur.. Bizim için önemli olan tek bir şey var o da " bir müşteri bin müşteri" dir. Bu bizim firmamızın felsefesidir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda Ozan Otomotiv 2.El Araç Listesi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 Mazda 6 Skyactiv Sport 14.000 km Siyah Tiptronik Vites

2012 Mazda 3 1.6 D İmpressive 50.000Km Sedefli Kırmızı Manuel Vites

2010 Mazda 3 1.6 Touring Sdn 57.000 km İdigo Mavi Tiptronik Vites

2010 Mazda 2 1.5 Go 49.000 km Beyaz Otomatik Vites

2009 Mazda 2 1.5 Go 60.000 km Gümüş gri Otomatik Vites LPG

2007 Mazda 3 Dynamic 130.000 km Sedefli Kırmızı Tiptronik Vites

2006 Mazda 6 Full 151.000 km Siyah Tiptronik Vites

2005 Mazda 3 Dynamic 109.000 km Şampanya Tiptronik Vites

1998 Mazda 626 2.0 Hatchback 115 bg 286.000 km Füme Otomatik Vites LPG

1994 Mazda 323 Sedan 204.000 km Beyaz Manuel Vites LPG

1990 Mazda 626 Sedan 1.6 280.000 km Mavi Metalik Manuel Vites LPG

--------------------------------------------------------------------------

2013 Hyundai i20 jump 1.4 8.000 km Gümüş gri Otomatik Vites

2012 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 160 bg 20.000 km Beyaz Tiptronik Vites

2012 Citroen C5 Dynamique 1.6 HDI 30.000 km Siyah Manuel Vites

2012 Renault Symbol Authentique DCI 2.000 km Gümüş gri Manuel Vites

2011 Peugeot 508 Allure HDI 56.000 km Sedefli Beyaz Yarı Otomatik

2011 Nissan Micra Tekna 33.000 km Füme Otomatik Vites

2011 Hyundai Getz VGT CRDI 92.000 km Füme Manuel Vites

2010 Chevrolet Aveo NB S 82.000 km Füme Manuel Vİtes LPG

2009 BMW 3.20d Comfort 169.000 km Siyah Tiptronic Vites

2008 Peugeot 207 Trendy HDI 120.000 km Gümüş gri Manuel Vites

2006 Peugeot 206 X-Design 120.000 km Mavi Metalik Manuel Vites

1997 Honda Shuttle ES 160.000 km Gümüş gri Otomatik Vites 7 Kişilik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 Mazda 6 Skyactiv Sport 14.000 km Siyah Tiptronik Vites ve 2010 Mazda 2 1.5 Go 49.000 km Beyaz Otomatik Vites satılmıştır arkadaşlar bilginize..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda 3 Dynamic Sedan 120.000 km'de Titanyum gri Tiptronik Vites listemize eklenmiştir arkadaşlar bilgilerinize..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Ozan Otomotiv olarak Hazziran ayından itibaren ikinci el 7 yaş ve altı tüm araçlarımız artık 1 yıl GARANTİ kapsamında olacaktır. Buna ek olarak 1 yıl ücretsiz yol yardım hediyemiz olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...