Jump to content

Mazda Ozan Otomotiv (Altunizade - Üsküdar)

mazda_aykut
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

astina nın fotolarını bekliyorum ;)

Yağmur, kar fırtınadan bir türlü fırsat gelmiyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç tanıdık geldi nedense :D

hemde çok tanıdık aynı şirketten :D

2007 Mazda E2200 Çift Teker Kamyonet Beyaz 180.000 km Manuel Vites

2011 Peugeot 206+ Comfort HDi Beyaz 83.000 km Manuel Vites

2004 Nissan Skystar SSS 4x4 Gümüş Gri 148.000 km Manuel Vites

1999 Tofaş Şahin 1.4 Beyaz 142.000 km Manuel Vites

Listemize eklenmiştir bilgilerinize arkadaşlar..

2011 Citroen C3 Confort Plus 52.000 km Beyaz Manuel Vites

1999 Mazda 323F Astina 175.000 km Kırmızı Manuel Vites LPG

Araçlarımız satılmıştır bilgilerinize sunarım arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 Mazda E2200 Çift Teker Kamyonet Beyaz 180.000 km Manuel Vites aracımız satılmıştır arkadaşlar bilginize..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 Peugeot 206+ Comfort HDi Beyaz 83.000 km Manuel Vites ve 
2010 Peugeot 5008 Premium Pack HDI 30.000 km Füme Yarı Otomatik Vites aracımız satılmıştır.

2011 Mazda 3 Sedan Impressive Hatchback 50.000 km Beyaz Otomatik

2012 Mazda 3 Impressive Sedan 36.000 km Lacivert Otomatik ve

2011 Volvo S80 2.0T Sedan 160.000 km Siyah Otomatik listemize eklendmiştir arkadaşlar bilgilerinize sunarım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 Mazda 3 Impressive Sedan 36.000 km Lacivert Otomatik ve 2004 Nissan Skystar SSS 4x4 Gümüş Gri 148.000 km Manuel Vites aracımız satılmıştır arkadaşlar bilgilerinize.. 

2011 Volkswagen Polo Trendline TDI 54.000 km Siyah Manuel Vites Dizel listemize eklenmiştir bilgilerinize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Listemizde bulunan;

2011 Renault Clio Grand Tour DCI 80.000 km Gümüş gri Manuel Vites Dizel

2006 Renault Clio Authentique Hatchback 108.000 km Gümüş gri Manuel Vites

1990 Mercedes-Benz 200D 253.000 km Füme Otomatik Vites

Araçlarımız satılmıştır.

2009 Mazda 2 Go 42.000 kmde Turuncu Otomatik Vites (Eksikleri giderildikten sonra resimleri çekilip ilana verilecektir.)

2006 Suzuki Grand Vitara XL-7 186.000 km Gümüş gri Manuel Vites Dizel ve 2000 Renault Scenic RXT Füme 190.000 km Otomatik Vites LPG araçlarımız listemize eklenmiştir. bilginize arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda5 ne oldu ? :D

Mazda 5 e takas geldi ama olmadı, iki kişiye kredi başvurusu yaptık arkadaşlar şanslarını zamanında hunharca kullandıkları için maalesef kredi de çıkmadı .. Bu ara zaten piyasa sessiz beklemedeyiz şimdilik.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar sıfır araç alsak da her zaman 2. el piyasasını takip ediyorum.

Gördüğüm kadarıyla özellikle Mazda 3 satışlarında genel bir hareketlilik var gibi. Sizdeki araçlar da güzel araçlar, Mazda satışları ne durumda, araç elinizde ne kadar bekliyor? Değerine gidebiliyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar sıfır araç alsak da her zaman 2. el piyasasını takip ediyorum.

Gördüğüm kadarıyla özellikle Mazda 3 satışlarında genel bir hareketlilik var gibi. Sizdeki araçlar da güzel araçlar, Mazda satışları ne durumda, araç elinizde ne kadar bekliyor? Değerine gidebiliyor mu?

Yoğun bir haftadan dolayı foruma aktif katılamadım, kusurumuza bakmayın lütfen.. Bu ay satış konusunda zayıf, araç alımı konusunda yoğun, fakat genel olarak Mazda markası piyasada doğru şartlarda istenen bir araç, nedir bu doğru şartlar diye soracak olursanız; Doğru fiyat ve Doğru satıcılık.. Normal piyasa şartlarında ortalama 15 gün süre zarfında araçlarımızı satıyoruz.. Değerinde satılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoğun bir haftadan dolayı foruma aktif katılamadım, kusurumuza bakmayın lütfen.. Bu ay satış konusunda zayıf, araç alımı konusunda yoğun, fakat genel olarak Mazda markası piyasada doğru şartlarda istenen bir araç, nedir bu doğru şartlar diye soracak olursanız; Doğru fiyat ve Doğru satıcılık.. Normal piyasa şartlarında ortalama 15 gün süre zarfında araçlarımızı satıyoruz.. Değerinde satılıyor.

Bugün ilk defa birebir gidip görme fırsatım oldu Allah işinizi rast getirsin necip abi yatıştaydı :) Hayırlı işler ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...