Jump to content

Mazda Ozan Otomotiv (Altunizade - Üsküdar)

mazda_aykut
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlhan abi geçenki donutlar mükemmeldi tekrar bahsetmek istedim :D ilanlar eksik olduğu için hepsini yapmadım ama madem öyle diyosun ben bi ayar yapıyım.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi geçenki donutlar mükemmeldi tekrar bahsetmek istedim :D ilanlar eksik olduğu için hepsini yapmadım ama madem öyle diyosun ben bi ayar yapıyım.. :)

Rica ederim lafı olmaz, afiyet şeker olsun.

Vallahi linkleri bağlayınca daha şık oluyor. Sizin açınızdan söylüyorum ben. Yoksa ben sizin sistemi biliyorum. Ama bilmeyen zorlanır bu şekilde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim lafı olmaz, afiyet şeker olsun.

Vallahi linkleri bağlayınca daha şık oluyor. Sizin açınızdan söylüyorum ben. Yoksa ben sizin sistemi biliyorum. Ama bilmeyen zorlanır bu şekilde.

birazdan listeliyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Ozan Otomotiv 2.El Araç Listesi Güncellemesi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 Mazda 3 Impressive Sedan 10.000 km Füme Tiptronik Vites

2009 Mazda 3 Touring Hatchback 79.000 km Füme Tiptronik Vites

2009 Mazda 2 1.5 Fun + 70.000 km Yeşil Otomatik Vites (Bakımda, resimleri ilana eklenecek)

2006 Mazda 6 2.0L SR 212.000 km Gümüş gri Otomatik Vites LPG

2006 Mazda 3 Dyanmic Sedan 45.000 km Sedefli Kırmızı Otomatik Vites (Oto kuaförde)

2006 Mazda 3 Dynamic Sport 164.000 km Titanyum Manuel LPG

2006 Mazda 3 Dynamic Sport 140.000 km Siyah Tiptronik Vites

2005 Mazda 3 Dynamic Sedan 122.000 km Şampanya Tiptronik Vites LPG

2005 Mazda 3 Dynamic Sedan 132.000 km Siyah Tiptronik Vites LPG

2005 Mazda 3 Dynamic Sedan 163.000 km Beyaz Tiptronik Vites

--------------------------------------------------------------------------

2012 Fiat Linea Pop M.jet 34.000 km Beyaz Manuel Vites Dizel

2011 Renault Clio Grand Tour DCI 80.000 km Gümüş gri Manuel Vites Dizel

2010 Chevrolet Cruze LS 1.6L 48.000 km Siyah Otomatik LPG

2009 Toyota Yaris Terra 1.3L 65.000 km Gümüş Gri Manuel Vites

2008 Opel Corsa Enjoy 1.4L 116.000 km Gümüş gri Otomatik Vites(ilanı yok)

2004 Opel Meriva Enjoy SR 1.6L 93.000 km Siyah Otomatik Vites

2004 Chrysler PT Cruiser 2.0l 135.000 km Gümüş Gri Otmatik Vites

2000 Peugeot 206 1.4 XR 107.000km Şeytan Kırmızı Otomatik Vites (muayenesi yapılıyor)

2000 Volkswagen Polo 1.6l 195.000 km Kırmızı Manuel Vites (muayenesi yapılıyor)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip şu Ali' ye aralarından birini sat rahatlayalım :D Adama araba beğendiremiyoruz :D

Daha dün konuştum ikna ettim onu artık yeni kasa alıcısı o da :D o kadar bekledi biraz daha beklesin bari dimi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha dün konuştum ikna ettim onu artık yeni kasa alıcısı o da :D o kadar bekledi biraz daha beklesin bari dimi :D

Ben dün akşam konuştum soğuttum yeni kasadan :D :D Yine ararsa seni telefonlara bakma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad hayırlı işler olsun öncelikle. Ben bi 2006-2008 Mazda 3 arıyorum.Bir süredir araştırıyorum bütün mazdacılar Dynamic oneriyorlar. Bunun sebebi tam olarak nedir? Otomatik vites, füme veya siyah renk olabilir alacağım arac. Belki sende vardır da sorunu kokten cozerim.. Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad hayırlı işler olsun öncelikle. Ben bi 2006-2008 Mazda 3 arıyorum.Bir süredir araştırıyorum bütün mazdacılar Dynamic oneriyorlar. Bunun sebebi tam olarak nedir? Otomatik vites, füme veya siyah renk olabilir alacağım arac. Belki sende vardır da sorunu kokten cozerim.. Selamlar.

Comfort modelinde yan hava perdeleri, TCS çekiş kontrol sistemi, DSC Dinamik Stabilite Kontrol Sistemi, Arka Koltuk Kol Dayama Yeri, Sürücü Koltuğu Bel Desteği, Harita Lambaları, Elektrik Kontrollü Sunroof ve Ön Sis Farları yok. Klima tam otomatik değil, manuel klima var, vites topuzu ile direksiyon deri değil, direksiyonda müzik sistemi kumanda düğmeleri yok, iç kapı kolları ile el freni kolu krom kaplama değil, ön konsol siyah yerine gümüş, lastik ölçüsü ise 195 / 65 R 15.

Mazda 3 sport, HB kasa anlamına geliyor. Fasılalı arka silecekler, sadece HB, yani sport kasada bulunuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dynamic önermelerinin sebebi Comfort ile ikinci el fiyat farkı 2000 tl olmasına rağmen aradaki donanım(özellik) farkı daha fazla olduğundandır. Yoksa Comfort ta taş gibi Dynamic te ;) Dilerseniz www.ikincielmazda.com 'dan ilanlarımızı inceleyin aradığınız araçlardan şuanda elimizde mevcut bakabilirsiniz..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Comfort modelinde yan hava perdeleri, TCS çekiş kontrol sistemi, DSC Dinamik Stabilite Kontrol Sistemi, Arka Koltuk Kol Dayama Yeri, Sürücü Koltuğu Bel Desteği, Harita Lambaları, Elektrik Kontrollü Sunroof ve Ön Sis Farları yok. Klima tam otomatik değil, manuel klima var, vites topuzu ile direksiyon deri değil, direksiyonda müzik sistemi kumanda düğmeleri yok, iç kapı kolları ile el freni kolu krom kaplama değil, ön konsol siyah yerine gümüş, lastik ölçüsü ise 195 / 65 R 15.

Mazda 3 sport, HB kasa anlamına geliyor. Fasılalı arka silecekler, sadece HB, yani sport kasada bulunuyor.

Hocam bir çırpıda çok güzel anlatmışsınız aradaki farkları, tebrikler.. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 Mazda 3 D Touring Sedan 30.000 km Beyaz Manuel Vite Dizel Listemize eklenmiştir bilgilerinize arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam helal olsun, ilginiz ve tavrınız icin  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 Mazda 3 Dynamic Sedan 122.000 km Şampanya Tiptronik Vites aracımız satılmıştır bilgilerinize sunarım arkadaşlar...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...