Jump to content

Satılık 2012 Mazda 3 Dizel

Guest drcnd

Tavsiye Edilen Mesajlar

2012 model makyajsız kasa 115 ps mazda 3 aracımı bir türlü alışamadığım yol sesini fazla alma hususundan dolayı satmaya karar verdim.Kaza ve boya olmayan aracımı 51000 tl ye bırakmayı düşünüyorum.Zaman bulunca resimleri de ekleyeceğim.İlgilenenler saat 6:00 pm dan sonra bana 05079472581 nolu telefondan ulaşabilirler.İyi günler... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Hayırlı satışlar. İnşallah kısa sürede istediğin fiyata satarsın.  Yalnız şu bilgiyi vermek isterim an itibariyle bayiler makjaylı kasa sıfırını 53000TL ye veriyorlar. Araçları BP indirimine sokuyorlar 5000TL Bilgin olsun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BP indirimi nedir Aykut?

Valla BP indirimi diye birşey var detay sordum desem yalan olur. Merak edip sormadım. Müşterilerimden bir tanesi sıfır dizel mazda 3 touring fiyatı istemişti. Bende fiyat aldım BP indirimi var 5000TL dediler. 3 bayiden biri 53000TL ikisi 53500TL fiyat verdi. Ama muhtemelen benzin anlaşmasına mahsuben yapılan indirim. Hani bayilerde aracınızı bizden alın 2000TL lik benzininiz bizden felan diyorlar ya onun gibi birşey heralde.

Ufak bir sorum olacak. Bu satılan araba İmpresive mi? Turing mi?

Aykut, senin dediğin 53000Liralık Turing herhalde.

Benim dediğim araba touring abicim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabam touring arkadaşlar.Yani fiyat konusunu ben de düşündüm fakat benim arabamında daha 3 tane ücretsiz periodik bakımı var ve gittikçe periodik bakımların fiyatı artıyor diye biliyorum.Hem şikayetçi değilmiydik arabalarımızın 2. el değeri düşük diye,düşürmeyelim işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 model makyajsız kasa 115 ps mazda 3 aracımı bir türlü alışamadığım yol sesini fazla alma hususundan dolayı satmaya karar verdim.Kaza ve boya olmayan aracımı 51000 tl ye bırakmayı düşünüyorum.Zaman bulunca resimleri de ekleyeceğim.İlgilenenler saat 6:00 pm dan sonra bana 05079472581 nolu telefondan ulaşabilirler.İyi günler... :)

Bazı sıcak illerimizdeki yolun niteliğinden ötürü ses gelebiliyor alttan, bu sorun için basit çözümler var, yapan birinden alıntı

http://www.mazdaclubtr.com/14014/ses-yalitimi-hakkinda/msg434309/#msg434309

izolasyon için döşemeciden metresi 7 tlye alacağınız arkası ziftli keçeyi taban halısını kaldırıp altına güzelce yerleştirdiğiniz zaman inanılmaz fark oluyor.zaten halıyı kaldırdığınızda iyi izolasyon yapılmış olduğunu da görürsünüz.takviyeyle sonuç gayet tatminlar oluyor.arka koltuk altını ve bagajın altınıda kaplamayı unutmayın.daha da ileri gitmek isterseniz bagaj duvar kaplamalarını söküp orayada takviye yapabilirsiniz.sonuç olara max 25 tl ye toplam 2 saatlik işçilik sonucunda gayet tatminkar bir izolasyona sahip olursunuz.alltan pütür attırmaya falan gerek yok zaten güzelce pütürle kaplamışlar aracın altını."

Alternatif bir diğer çözüm

http://www.mazdaclubtr.com/17248/izolasyon-bitti-fotograflar-yuklendi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yok hocam vazgeçmedim.Aynı zamanda sahibinden.com a koydum ilanı.İlgilenen arkadaşlar bana oradaki nodan ulaşabilir.Araba güzel fakat önceliklerimin farklı olduğunu anladım araç konusunda tabi biraz geç oldu.Yani bu ses olayına takılmasam memnunum gerçekten.Beğenilmeyen meksika yapımı jetta ya bindim dizel geçen gün hani şu kapıları kötü denilen kasa,araçta hiç ses yok hocam,ben öyle bir araba istiyorum.Neyse durum bu arkadaşlar.Yoksa mazda kadar karakter sahibi birkaç marka var dünyada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada konyalı değilim ama konyadayım.Zaten şehir içinde çok sorun yok,özellikle mıcırlı yolda şikayetim.Yani şuna 20 kg daha yalıtım malzemesi konulsa ölür müydü mazda:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımda herhangi bir ses falan duymuyorum. Gerçi benimki benzinli Touring ama, ben bu ses işini anlamadım gitti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok hocam vazgeçmedim.Aynı zamanda sahibinden.com a koydum ilanı.İlgilenen arkadaşlar bana oradaki nodan ulaşabilir.Araba güzel fakat önceliklerimin farklı olduğunu anladım araç konusunda tabi biraz geç oldu.Yani bu ses olayına takılmasam memnunum gerçekten.Beğenilmeyen meksika yapımı jetta ya bindim dizel geçen gün hani şu kapıları kötü denilen kasa,araçta hiç ses yok hocam,ben öyle bir araba istiyorum.Neyse durum bu arkadaşlar.Yoksa mazda kadar karakter sahibi birkaç marka var dünyada.

Gemi kaptanı bir müşterim aracın alt taban döşemesini söktürüp altına izo malzemesi döşetmişti ziebart falan alttan zift falan yalan.. İnanın araç Mercedes gibi olmuştu, kapıyı kapatınca çıt ses yoktu aracın içinde tabii kapı döşemesinin içinede yaptırmıştı ve bu uygulama benim de çok hoşuma gitmişti.. Bence bu kesinlikle herkesin yaptırması gereken bir uygulama..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...