Jump to content

Satılık 2012 Mazda 3 Dizel

Guest drcnd

Tavsiye Edilen Mesajlar

ne tür bi malzeme bi kaç sınıf izo malzemesi var hangi tür ve nasıl bi uygulama oldu biraz daha detaylı paylaşabilirsen aklında kaldığı kadarıyla hepimiz için daha faydalı olur sanırım.gerçi benim şikayetim yok çok şükür.fakat isteyen arkadaşlar için daha iyi olur sanırım.hatta sattığım golf 5 kasa dan çok daha iyi ses izolesi benim guzumun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar araç içine giren sesten rahatsızım tabi ama bir de otomatik bir araba almadığıma pişman oldum çünkü eşim manueli pek efektif kullanamıyor.Bu yüzden araca yalıtım yaptırmak istemiyorum.Hem ben bu tür işlemlerden sonra başkaca sorunların açığa çıkmasından hep endişe ederim.Sonuçta aracın orasıyla burasıyla oynanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu otomobiller yapılırken güzel, kaliteli asfalt yollar için yapılıyor.  Hiç bu güne kadar denk gelmedi mi size mesala yeni yapılan asfalt yol üzerinden geçerken aracın sesi birden nasıl değişiyor. Gosb bölgesine sürekli ağır tonajlı tırlar kamyonlar girip çıktığı için yol bakım çalışmaları çok sık oluyor. Geçenlerde Gosb komple asfaltları sil baştan yeniledi. Dışarıdaki yoldan bu yola girdiğim anda inanılmaz ses farkı oluyor. Alman otomobillerine göre elbetteki bütün Japon otomobillerinde ses konforu zayıf bunu kabul ediyorum. Ama bütün suç kabahat otomobil üreticilerinde değil. Bizim yollarımız yol değil....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik tercih ettiklerinden dolayı satıyorlar anlaşılan yoksa ufak maliyetlere izolasyon yaptıran bazı arkadaşlar memnuniyetle biniyorlar artık araçlarına.. Üstelik yol sesi izolasyonu baya kolay , dizelde yapılacak en kalın izolasyon bile eklediği ağırlıkla aracın performansını etkilemez bence, canavar gibi tork var araçlarda :) ...

Yol sesi dert edilecek bi konu değil arkadaşlar,  basit çareleri var bu nedenle aracı satıp zarar etmeyin, başka araçlarda da Mazda'nın sürüş keyfini bulamazsınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emir'in Yolu da yol değil :D

Geçen Facebook'ta şöyle bir yazı okumuştum. Dizinin başlangıcından bu güne bir dünya adam ayrılmış ona istinaden yazmışlar herhalde. Yazanda sıkı takipçisiymiş herhalde, bütün isimler ezbere..:)

Emir var, Feriha yok. Rıza var Zehra yok. Koray var Hande yok. Seher var Mehmet yok. Senarist var beyin yok ....:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar,daha önceden 51000 TL fiyat biçtiğim aracımı 48500 TL ye bırakmayı düşünüyorum.Çok az bir pazarlık payı vardır,adet yerini bulsun.Bir de kimse aracına, yok ben temiz bakmadım demez fakat aracım sıfır araç almayı düşünenlerin bakması gerektiğini düşündüğüm temizliktedir.Herkese iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu kadar kısa zamanda sıfır araç alıp satmaya değmez zararınız büyük olur.eğer maddi sıkıntıdan v.s. Satmıyorsanız binin zarar etmeyin.veya anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla aracınız sıfra eş değer, takas tada değerlendirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aradım aradım ama ilanınızın linkini bulamadım. Göremedim herhalde.

Ayrıca 30 günü geçen ve sahibince güncellenmeyen ilanlar otomatik olarak kilitleniyor. Bu vesile ile duyuru yapayım dediydim. :)

Tekrar hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-hatasiz,ciziksiz-sedefli-beyaz-mazda-3-dizel-115-ps-100914709/detay/

Link bu.Yani zarar edeceğimin ben de farkındayım ama önceleri kafama takıp şimdilerde alıştığım motor sesi değil de ; eşimin de kullanmak zorunda olmasından dolayı otomatik bir araç almak için satmak durumundayım.Takas için bazı markalara baktım ama saçma rakamlar sunduklarından kendim satacağım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam sizin gösterdiğiniz ilandaki araçla benim aracım arasında bir benzerlik yok yalnız.Benim yazdığım fiyat aracıma yakıştırdığım değer.Tabiki pazarlık sünnettir,iş ciddiye binerse oturulur konuşulur ama illa satacağım diye de yok pahasına da veremem,çok zoruma gider.Olmadı kalsın,50 sene sonra daha pahalıya satarım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok efendim,galerici zihniyetiyle yaklaşıyorlar takasa vermeyeceğim aracı binicisi alsın istiyorum.Hemen otomatik alsak iyi olurdu ama yok pahasına da vermeyeceğim,hayırlısı bakalım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...