Jump to content

Yedek Su Deposunun Köpüklenmesi

oguzhaneron
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sizin başınıza da geldi mi bilmiyorum, pazartesi günü gaz kaçağı varmı diye baktırmaya gittiğimde yedek su haznesinin köpüklendiğini gördüm hararet birden çıktı koştum motor ustasına gittim, cam suyunu yanlış yere dökebileceğimi söyleyerek birşey olmadığı söyledi. Bu arada yedek hazne ile radyotörü boşalttık 2 sefer. içime sinmedi başka yere gittik o  da aynısını söyledi. conta yanık değil dedi. hala içimi kurt kemiriyor bunu anlamanın başka yolu  varmıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesi su koydum 40km civarı yol yaptıktan sonra eve geldik bişe yoktu pazartesi köpürme hadisesi oldu.  hararet biraz çıktı. su eksiltme olmadı. 3 motorcu contada yanık yok dedi. lpg beyninin suya gaz karıştırdığını söyledi.yedek hazne ile radyatörü iki kez boşalttık. şimdi köpürme yok ama gaz kokusu var . cuma bakacaklar ...  gazı iptal ettik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

noofeaarr link için teşekkür ederim. Daha önce silindir kapağı tamirinde de çalışmışlığım da var. Motorcu lar yanık yok diyor lpg gazını takan bayi conta yanık diyor. Buna anlam veremiyorum. Conta yanık olsa onun bir kokusu var hissederim daha önce flash s im vardı onuda emanet vermiştim 200 E ile kapışmış geçmiş oraba hoplayıp duruyordu conta yanmış. Neyse sabah tık diye alıyor. kasma yok ,yağ çubuğunda köpürme yok, suda köpürme yok berrak gayet normal. O ilk köpürme esnasında lpg beyninin arıza yaptığını düşünüyorum. En azından öyle umut ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım lpg arzalı haklısınız; bilindiği üzere soğutma suyu aynı zamanda lpg beynini ısıtıyor beyinde problem olabilirmi acaba. ??? oradan soğyma suyuna karışım tarzı bişey acaba ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok Şükür 1 haftadan beri contamı yanık başka bir şey var mı derken bugün 18 sularında lpg regülatörünün arızalı olduğu ortaya çıktı. Bunu da radyatör kapağını açıp çakmağı çakınca mangallık alev çıktığından anladık.  motorcular haklı çıktı bizim gazcıya bakarsan hala conta yanık. radyotör kapağından alev çıkarken yanıyo diye bir bağırışım var sormayın. Bununla yırttığıma sevindim.birde radyatör kapağını değiştirdim.  kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

antalyada mazda servisi mepaz var havaalanının karşısında alanya yolunda uğrayıp bir göster istersen öneriyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...