Jump to content

Mazda 626 Bakım Fiyatları

Montimpex
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

185000 bir mazda için başlangıç abi :) bende 185 binde aldım şu an 191bindeyim :) en son bakımı 175binde izmir yeni otomativde yapılmış ben bir daha baktıramadım bu ay yaptırmayı planlıyorum inşallah çok bir masraf çıkmaz  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Besili guzuyu alalı neredeyse 2 yıl olacak, bu süre içerisinde beni hiç üzmedi çok şükür, ancak motordaki ve direksiyon pompasındaki terleme canımı sıkıyordu ve son zamanlarda alttan damlatma şeklini almıştı, vakit ve nakit bularak yaptırmış olduğum bakımları aşağıya yazdım...

1-Komple direksiyon pompası bakımı, bilya, keçe ve orling değişimi.

2-Shell Helıx 15-40  LPG motor yağı, yağ filtresi ayrıca lifter katkısı konuldu.

3-Buji takımı değişti.

4-Marş motoru komple bakımı yapılarak, kömürleri değişti.

5-Krank keçesi, egzantrik keçesi ve adını unuttuğum bi keçe daha değişti.

6-Aks körüğü değişti, salıncak burcu değişti, yağlandı.

7-egzozda bulunan ufak tefek hasarlar giderildi, metal hasır örgüden sonraki bir parça değişti.

8-Üç tüp balata temizleme spreyi ve ufak tefek civata/pul vs. kullanıldı.

İşçilik dahil toplamda 500 TL tuttu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun yapılan işlere ve malzemelere göre fiyat uygun gözüküyor hem guzuyu iyice beslemiş oldunuz...

Kafam rahatladı, temenniler için teşekkürler.

Üzerinden çıkan marş kömürleri orijinaldi, ya hiç değişmedi ya da değişimi orijinali ile yapıldı... İkinci seçenek daha mantıklı gibi geldi bana, yoksa 20 yıl gidecek marş kömürü yoktur herhalde...  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bunlar çok uçuk fiyatlar vallahi bence hiç gergi yok özel serviste yaparlar sağlam ustaya götürürseniz ben komple bakım yaptırdım

salıncaklar, komple aks takımı, z rotlar arka ön ,rotiller rot başları, ön amortisörler körükleri poryalar ne istersen 4 takımda çift vakumlu petlas kış lastiği toplam 1850 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

merhabalar arkadaşlar yakın zamanda 98 model 626 için debriyaj baskı balata değişimi fiyatı alan oldumu

ben daikin marka baskı balata seti + üst merkez 450tl+300 işcilik fiyat aldım sizce fiyat nasıl?

debriyaj bitmedi ama sertleşti bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar arkadaşlar yakın zamanda 98 model 626 için debriyaj baskı balata değişimi fiyatı alan oldumu

ben daikin marka baskı balata seti + üst merkez 450tl+300 işcilik fiyat aldım sizce fiyat nasıl?

Linki inceleyin belki netten alırsınız. Parçanın kalitesini bilmiyorum ama orjinal Fransız yazıyor

http://www.otomobilyedekparcalari.com/MAZDA-626-DEBRIYAJ-SETI-20-FS-MOTOR-BENZINLI-BASKIBALATABILYA-1992-den-2002-a-kadar-OTO-YEDEK-PARCA,PR-706.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de bunlara bakın

http://www.parcatreni.com/mazda-626-debriyaj-seti-1998-2000-43600.html

ben serviste değiştirmiştim geçen sene haziranda 1-2 ay sonra bakım kampanyası olacak aceleniz yoksa belkleyin derim içiniz rahat olur orjinal parça bakımından piyasadakilerin orjinalliği tartışışılır...

http://www.mazdaclubtr.com/31129/mazda-626-debriyaj-seti-degisimi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiki orjinal her zaman iyidir.benim parça fiyatlarından ziyade işcilik ücreti başka yerlerde nasıl onu merak ediyorum.bakalım şimdilik yeterli nakit olmadığı için alışmaya çalışıyorum dediğiniz gibi kampanyalar hem parçada hem işcilikde indirim şeklinde oluyor değilmi?

öyle ise beklemekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben değişim öncesi piyasa araştırması yaptım işçilik dışarıda 200-250 arası

balata Daikin 250-300 atası (servisteki usta piyasada çakma ürün çok dikkatli olmak lazım dedi)

şanzıman yağı inanın serviste daha uygundu (75w90) sentetik

herşeyden önemlisi orjinal ve 1 yıl garanti olacak bunun için bile piyasaya göre bir miktar fazla vermeye değer (tabi kampanyalı olunca fiyatlar makul kampanya olmaz ise piyasa daha uygun)...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir buçuk yıl önce 150 TL'ye valeo marka takım aldım, 150 de işçilik 300 liraya çözmüştüm her hangi bir sorun yok şimdi. Başka markalara hiç bakmadım çünkü gittiğim parçacıda bu vardı. Servis 750 civarı istemişti. Ama ne markaydı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler cevaplarınız için şu an içi valeo 250 tl fiyatı işcilik için araştırıyorum daha bana biraz fazla geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler cevaplarınız için şu an içi valeo 250 tl fiyatı işcilik için araştırıyorum daha bana biraz fazla geldi.

Kolay gelsin hocam, diğer markala da bir bakın olmassa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Kolay gelsin hocam, diğer markala da bir bakın olmassa.

servisten kampanyalı fiyatı aldım 620 tl işcilik dahil bana iyi geldi,nakit işlemlerini tamamlar tamamlamaz gidiyorum nasipse ;),

niyeti olan arkadaşların bilgisine  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...