Jump to content

Mazda 323 (89-94) Modellerinde Kullanılan Motorlara Uygun Buji Marka ve Kodları

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar ben benim 323 hb 90 model karbüratörlüye ngk marka buji kablosu arıyorum  bi türlüde bulamıyorum söylentilere göre 80 tl civarındaymış nerden bulabilirim???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Arkadaşlar, bujilerin değişme zamanı geldi. Ngk lpg bujisi almak istiyorum. Fiyat 15 dolar civarında. Normalde bizim araçlarda buji aralığı 1,1 mm. NGK lpg bujileri ise 0,5 mm den başlıyor. Ben acaba bu lpg bujisini alırken aracın orjinal değerleri olan 1,1 mm ngk lpg bujisi mi alayım, yoksa 0,8 0,9 mm lpg bujisi mi alayım?

http://www.aliexpress.com/item/LPG-1-NGK-iridium-spark-plug-BKR6EIX-5LPG-dual-platinum-spark-plug-oil-and-gas/502773144.html

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-NGK-IRIDIUM-IX-LPG-CNG-spark-plug-3356-BKR6EIX-LPG-For-Toyota-subaru-nissan/186

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg'li araçların bir çoğuna 1,1 buji aralığı fazla geliyor ve ateşlemeyi istenilen düzeyde yapamıyor ve tekleme oluyor diye biliyorum... Çoğu arkadaşa da buji tırnak aralığını düşürt diye tavsiyede bulunuyorum...

Bu durumu göz önünde bulundurman faydalı olur gibi geliyor. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

1993 model sedan lpgli 3 ileri otomatik vites aracımın konvektörlü olup ulmadığını nasıl öğrenebilirim.

konvektörsüz ise BKR5E buji önerilmiş ngk'nın sitesine baktığımda 08. cm olduğu 1.3 motorlar için olarak görünüyor.

1.6 16 valf olanlar için BKR6E-11 (1,1cm) olarak göstermiş.

0,8 cm olan BKR5E veya BPR6ES kullanan var mı? kararsız kaldım hangisini alsam?

bir de bu sitede http://www.otomobilyedekparcalari.com/MAZDA-323-BUJI-KABLOSU-SETI-KARBURATORLU-1989-dan-1994-Model-Araclar-icin-BUJI-KABLOLARI-FIYATLARI,PR-1647.html30 liraya buji kablosu var ama marka yazmamış almak mantıklı mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0.8 i tavsiye ederim lpg den ötürü aralık ne kadar düşükse o kadar verimli olur

Eyvallah teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buji kablosu worg diye bir marka varmış 30 TL, bkr5e ngk buji (4 adet) toplam kargo dahil 55 liraya aldım bugün.  satan firma doğal olarak iyi olduğunu söyledi. Kavallı marka vardı 70 lira idi.

Worg marka kablo kullanan var mı? fiyatı uygun ama İnşaallah iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seiwa kullandım bir dahaki degisimimde worg markayi denemek istiyorum kullanim sonuçlarını belirtirseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

NGK tak oğushan veya git servisten orjinal al, emin ol yakıttan amorti edersin.

Abi ngk nin kablolarini Şaşmaz da parcacilarda bulamamistim ben parca konusunda fiyat üzerinde hiç durmuyorum önemli olan dayanıklılığı servisteki de ki de % 100 kar amaçlı birdr raf ömrü mevzusu var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seiwa kullandım bir dahaki degisimimde worg markayi denemek istiyorum kullanim sonuçlarını belirtirseniz sevinirim

bujileri bkr6e göndermiş, onları anca taktım. daha buji kablolarını değiştirmedim. değiştirdiğimde bir sıkıntı olursa yazarım inş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

şu ana kadar (fazla km yapmadım gerçi) bir sıkıntı yaşamadım. uzun vade ne olur bilmiyorum. çalıştırmadan kontağı çevirip gazı pompalıyorum kontağı kapatıp sonra marşa basıyorum tek seferde çalışıyor. şu an için parasına göre hele de benim gibi fazla km yapmıyorsanız alınabilir diye düşünüyorum. ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa bakabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...