Jump to content

Yeni Corolla Türkiye'de Üretilecek

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben görememişim o zaman :D auriste de varsa vay toyotanın haline :D

Bir şeycik olmaz abicim, adamlar dünyada en çok araç satan firma... Tuzlu yiyen suyu bulurmuş...

Piyasada çok satılıyor diye gidip yakasına yapışacağına, git ikinci kasa mazda3 al daha karizmatik daha sorunsuz ol di mi?

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 140
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emregc

14

• NoooFearrrr

10

• domestos

27

• EgeG

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar Toyota forumuna http://www.focusclubtr.com/topic/4399-toyota-14-d-4d-motorlardaki-ya%C4%9F-eksiltme-sorunu-ile-ilgili-tsb-ve-iade-s%C3%BCreci/page-2 konu açtımm adamlar hemen kaldırıyorlar. Olumusuz eleştiride yapamayacaksın çok acayip. Takip ediyorum 2 haftadır olumsuz açılan yorumları ve konu başlıklarını anında siliyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Toyota forumuna http://www.focusclubtr.com/topic/4399-toyota-14-d-4d-motorlardaki-ya%C4%9F-eksiltme-sorunu-ile-ilgili-tsb-ve-iade-s%C3%BCreci/page-2 konu açtımm adamlar hemen kaldırıyorlar. Olumusuz eleştiride yapamayacaksın çok acayip. Takip ediyorum 2 haftadır olumsuz açılan yorumları ve konu başlıklarını anında siliyorlar

İşin ilginç tarafı adamlar belgelerle konuşuyorlar...

:tey:

Başlarına iş açmasalar bari. (bkz.Cem Yılmaz repliği)

:P

Olumsuz eleştiriler siliniyorsa orada bir dakika bile durmak hata olur zannımca. Forumun gözünü seveyim ben... Adam buradan demediğini bırakmayıp, lansman toplantısına koşturmaca gidiyor da ses çıkartan yok...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota da,  bir dahaki yıl zarar açıklayan firmalardan biri olur , bu kadar maliyet ile, bakarmısınız problemin sebep olduğu arızalar yarım motor değişimine sebep oluyomuş neredeyse, betaberinde hasar gören ekipmanlarda cabası !!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota da,  bir dahaki yıl zarar açıklayan firmalardan biri olur , bu kadar maliyet ile, bakarmısınız problemin sebep olduğu arızalar yarım motor değişimine sebep oluyomuş neredeyse, betaberinde hasar gören ekipmanlarda cabası !!!!

toyota artık geri toplatılan arabalarıyla meşhur olacak :D birkaç yıl önce de gazpedalındaki bir problemden dolayı toplanmıştı corollalar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

toyota artık geri toplatılan arabalarıyla meşhur olacak :D birkaç yıl önce de gazpedalındaki bir problemden dolayı toplanmıştı corollalar

Dünyanın en çok satılan markası olduktan sonra hepsini geri toplasan ne maliyet yazar ki EGE ??

:)

Mazda'nın ilk 10 listesinde esamesi okunmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünyanın en çok satılan markası olduktan sonra hepsini geri toplasan ne maliyet yazar ki EGE ??

Mazda'nın ilk 10 listesinde esamesi okunmuyor.

abi mazda'nın amacı çok satmak olsaaaa :D  koyar turboyu tasarlar çiftşanzımanlı şanzımanı sonra kim tutar mazdayı ? :D

dünyanın en çok satan markaları toyota, vw ve gm ama hepsinin de bazı problemleri eksik olmuyor.. toyota yine içlerinde daha iyi kalıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet hatırlıyorum vede bu geri çağırmaların hem dünyada marka değeri yüksek olan bir firmanın değerini çok düşürdüğünüde ayrıca garatiden çok büyük maliyetlere sebep olduğunuda  biliyorum, eminim bu seferki hatanın maliyeti çok fazla olacaktır,  dünya genelinde toyota büyük zarar edebilir, hatırlasınız geçen sen en çok zarar açıklayan firmalar  TR de en çok araç satanlardı, nedeni garanti kapsamıda olan araçların tüm maliyetinin , gene üretici firmaya yüklenmesiydi, lakin mazda kar edenler arasındaki yerini kormuştu.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mazda'nın amacı çok satmak olsaaaa :D  koyar turboyu tasarlar çiftşanzımanlı şanzımanı sonra kim tutar mazdayı ? :D

dünyanın en çok satan markaları toyota, vw ve gm ama hepsinin de bazı problemleri eksik olmuyor.. toyota yine içlerinde daha iyi kalıyor

Bakış açısı bu olduktan sonra hiç problem yok Ege, herkes sorununu bi şekilde çözer mutlaka...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sirkette 2 tane 2010 model D4-D corolla vardi. Detaylari bizim idari isler ile konustum bugun; ikisi de alindigi gunden bu yana yag yakiyor. Ayda ya da en fazla 2 ayda bir yag lambasi yaniyor ve yag ekliyorlar. En son bir ay once servis cagirmis basta enjektorler olmak uzere bazi parcalari degistirmisler. Tam olarak neler degistirdiklerini bilemiyoruz, ilgili evraga ulasamadik. Su anda bir aydir iki arac da deneniyor. Bakalim sorun devam edecek mi ?

Buna ragmen sirket yeni bir tane daha corolla aldi.  :kafa:

Ustune ustluk tum bunlari bilerek sirkette baska bir arkadasimiz da 2013 model dizel corolla aldi. Sanirim son modelde bu sorun cozulmus. Ama halen yeterli yol yapmadi yeni araclar. Daha bir ayliklar...

Gordugunuz gibi olay tamamen gercek. Bu bir yana, yine gordugunuz gibi, gidip insanlar aynen ayni marka ve modele devam ediyorlar... Tamamlanmasi mumkun olmayan tez konusu bir toplum psikolojimiz var.

Bu arada araclar 150.000 km`yi gectiler ve yag icmeleri disinda bir sorunlari olmadi...

Arac ic kalitesi yetersiz, plastik malzemeler dandik. Ses konusunda idare eder. Yakit sarfiyatlari oldukca iyi. Torpido sogutmali ve surekli dizinize dogru esiyor; torpidonun hava giren yerine bez tikiyoruz. Surus zevki sifir..

Mazda 3`ten inip Toyota Corollaya binen bir kisinin beynindeki subaplarda kismi bir sorun var demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de bu Dacia`larin Kangoo versiyonu var ya; evlerden uzak. Aractan indikten sonra ic organlarinizin yerini tahmin etmeniz imkansiz...Bu konuyu da araya ilistirmis olayim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Torpido olayını anlamadım abi, gerekmediği zaman soğutucusu kapatılamıyor mu?

8:)

Aracın 3 yıllık şoförü kapatamadı, ben de uğraştım olmadı.... Konsolda bununla ilgili bir düğme ya da torpidonun içinde bir mekanizma bulmadık... İstanbul'a giderken önde şoför yanında oturuyordum, sol dizime esintiden duramadım arka koltuğu geçmek zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...