Jump to content

Lise hayatım fiilen bitti

Ouz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu ne ya biz daha son sınıflarda yazılıları yapmadık siz okulu bitimişsiniz. :) Ouzum hayırlı olsun bundan sonra kamp hayatı başlıyor desene :) İnşallah istediğin bölümü kaznırsın sınavda şimdiden başarılar dilerim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

khankhacım hadi hayırlısı :tey: seneye üniversiteye baslayınca cok arayacan ama neyse (Allah söletti bu arada 8:) ) şimdi bunu düsünmenin zamanı degil daha sonra dizlerini döversin gerekirse ;)_zaman kamp zamanı, sahaya cıkmadan önce sorularımızı çözmeye devam ederek formumuzu korumalıyız :clap:_gece hayatını biraz kısıyoruz bu sürede :P_üstüne bi bıkkıgınlıgın düsmesine izin verme yani tek odak olarak soru çözmeyi ve bundan zevk almayı en azından zevk alır gibi hissetmeye çalışmayı seç sınav sonuna kadar :P_ben bunları neremden yazıyorum şöleki zamanında ne yapmadıysam bir bir yazayım kesin yardımı dokunur dedim işte ne bliim :D_ :2funny:

görende Boğaziçi nde okuyo zannedicek  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun çok sevindim  O0 Ama şimdi başlıyo okul hayatı buna inan  :2funny:

Allam inşallah seneye bende okulu bitirdim die topic açarım  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun çok sevindim  O0 Ama şimdi başlıyo okul hayatı buna inan  :2funny:

Allam inşallah seneye bende okulu bitirdim die topic açarım  8:)

abi sen hangi okuldasın? Daha tanışamadık seninle?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan'ın mesajı geçen ay ya, bu kadar mı ilgisiz kaldın?

Anca gelebildi garibim. Konmuşsun bağlantı yapabilen bilgisayara bir tur bile bindirmemişsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...