Jump to content

Hava Filtresi Spora döndüren varmı aramızda.

tawsiye
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Buna benzer bir çalışmam olacak.

Daha çok altaki gibi.

Yapan deneyen varmı sorayım dedim?

Özgür olan abimizin monifolttan çıkan sıcak havayı kepe gönderecek körük yok neden acaba?

Performans için mi?

dhxn5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence uğraşmayınız orjinalindende şaşmayınız bub arada aracınızda memnun olmadığınız bir husus varsa söleyin cevaplayalım ayrıca

http://www.mazdaclubtr.com/22643/323-karburatorde-lpg-icin-yapilan-degisiklikler/msg473595/#msg473595

bu linkten karbüratörlü bir 323 ün en ekonomik vede en iyi performansa nasıl getirileceği vede lpg uyumunun nasıl sağlanacağı ile ilgili deneyimlere datalı birçok öneri vede uygulama var konuya baştan bakarsanız sanırım fayadalı olur. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

bende aynı spor ollandan vardı söktürdüm.  orjinal hava filtresi takılı şu an. performansından şu an mumnunum. bende tavsiye etmem spor olanından

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

msj alındı uğraşmaya gerek yok tşkler yorumlarınız için..

yanlız bakımları yapıldıktan sonra gaz ayarı icin gittiğimde gürhan abi vermiş olduğun linke baktım 2 ve 3 nolu girişleri kapatıcam ne diyorsunuz.

image

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş bakınız linkteki değşiklikleri vede uygulamaları okuduysanız önemli olan hava girişlerini vede hava kaçaklarını önlemiş olursunuz aynı şekilde mikserle ilgili uygulamalarda çok önemlidir.

1. nolu zaten tam açık olmalı

2. nolu alttaki sıcak hava girişi benim aracımda açık  vede kış yaklaşıyor o ara bölüme bir hortum takıp orayı aktif edicem, ama çevresi yani monte edildiği bölümden hava kaçağını engellemelisin.

3. nolu girişi içerden kapatma ama kelepçenin çevresinden vede alt kısımdaki hortumların bağlantılarındaki hava kaçağını kesmelisin ama koli bandı değilde siyah elektrik bandı tavsiye ederim estetik lik açısından.

ayrıca 2 tane daha delik var hava filtresinin öne doğru kısmında yuvarlak vede filtrenin oturduğu bölüme dikkat et tabandaki delikleride sıvı conta ile kapat. kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eklemek istediğim şuki 2 nolu giriş bende açık derken herhangi bir şekilde ben kapatmadım ama kendiliğinden içindeki sıcak hava girişine izin veren aparat kapalı durumda lakin etrafından hava kaçağı gene var hortum takınca orası kış aylarında çok iyi olucak çünkü oradaki aparat soğukta açılarak egzozun sıcağını hava filtresine çekecek. lpg gibi soğuk bir yakıt tüketen bir araç için lpg + sıcak hava karışımı yakıtı daha iyi yaktırıcaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sende durum farklı özgür derken 2.nolu giriş için seni kastetmiştim Gürhan abi nedenide öğrendik :)

1 nolu girişe senin yaptığın bant yerine eldiven olayı etkiye tepki gösteren eldibeyin olmuş:)))

Msjlar alındı ayriyeten şu eldiven olayını baya tuttum mantıklı eldivenin türü ne abi zamanla sıcağın vermiş olduğu etki nedeniyle arkadan ve önden bantlasam zikzak şeklinde kessem yıpranmadan dolayı içine kaçmasını engelleme adına önlem olurmu yoksa esneklik giderse bir anlamı kalmaz ne diyorsun bu konuda....

3 noluyada ve diğer yerleride kendim kontrolu yapıp bakımsa bakım conta ise conta testini yapıcam.

Bakım öncesi sonrası hazırlık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla eldiven konusunda herşey ortada artık mantığını anlamışsındır olayın, daha kaliteli daha uzun ömürlü bir fikir geliştirisen haberimiz olsun bizde uygularız. o mevzuyu geliştirmeye bende kararlıyım ama şu an vakit bulupta uğraşamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Buldum uygulaması kaldı geçen bilgisayar kasası bakarken.

Kablo toplayıcıları bakarken karbiratör aklıma geldi eldiven olayı derken.

Örnek olarak media market bir kaç kasa kurcaladım.

Düşündüm eldiven yerine plastik esnek olması gereken ama işlevini yitirmiyecek.

Bisiklet Şambreli geldi ilk baş ama kalın ve elastikiyeti sorun olur diye vazgeçtim.

Sonra patlak basket topunu dikey olarak yardım şambireli ince ve esnek sağlam

Ayriyeten kutu gazoz şişesi kesip biçip birde kelepçe lazım uygulamayı yapınca paylaşmak üzere şuan eldibeyin şampibeyin olcak abi izninle...)

ducf1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merakla bekliyorum kardeşim. ya ben bu ay içinde hiç boş kalamadım hafta sonları yoksa bende bişeyler düşünüyorum bakalım bu hafta sonu gene bir yerlere gitmem gerekmezse inşallah bir kaç uygulamada ben deneyecem. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
Guest greystone

msj alındı uğraşmaya gerek yok tşkler yorumlarınız için..

yanlız bakımları yapıldıktan sonra gaz ayarı icin gittiğimde gürhan abi vermiş olduğun linke baktım 2 ve 3 nolu girişleri kapatıcam ne diyorsunuz.

image

bende banda yok heryer açık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...