Jump to content

2011 Mazda 6 LPG - DISI Motor Uyumu

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İngiltere de Mazda 6 lar Lpg takılıp filo aracı olarak şirketlere veriliyor ancak bu araçlar Barcelona dan İngiltere ye dönüşüm yaıplarak mı gönderiliyor bilmiyorm. Belki dönüşüm yaparken motorda bazı parçaları Lpg uyumlu olanlarla değiştiriyorlardır, sibop başları, yatakları vs. Konunun linkini veriyorum ancak parça değişimi ile alakalı bir bilgi yok. Ancak Vialle veya Prins olabilir şöyle bir uyum listesi görmüştüm, yani Mazda 6 uyumlu, Mazda 3 soru işareti olarak gösteriliyordu.

http://www.thegreencarwebsite.co.uk/blog/index.php/2011/02/09/sales-up-for-mazda6-lpg-conversions/

Bende bu aralar Mazda 2 bakıyorum, benimde merak ettiğim ancak bir türlü bulamadığım bilgi şudur ki, Mazda 2,3 ve 6 acaba aynı motor, piston, yatak, sibop lardan mı oluştuğudur. Mesela Mazda 3 te kuvvetle muhtemel sorun çıkarabilen LPG acaba Mazda 2 de de sorun çıkarabilirmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bana hiç mazda 2 lpg li denk gelmedi o yüzden hiç bilmiyorum , ama satılıkta olanlar var lpg li olarak , ben hiç şikayette duymadım  eğer forumda da lpg taktıranlar varsa bende öğrenmek isterim açıkcası..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam omer_yildir ın LPG li Mazda2 si vardı sattı, baya da memnun du.

Mustafa, sistemler bire bir aynı mıdır bilmiyorum ama direk enjeksiyonda püskürtülen benzin yanma odasında bulunan enjektörü soğutma görevine sahip olduğu için LPG de ordan  benzin gelmemesi, enjektörün  yanmasına sebep oluyor diye okumuştum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktığım değerlere göre mazda3 ile hemen hemen aynı yakıyor yeni motor. Ama prins'e falan mail attım abi bakalım bu sistemlere takabiliyorlarsa taktırırım. Ben LPG' den çok memnundum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzin 5 lira oldu tabi memnun olacağız :) en azından alternatif var :)

Simdi markasını bulamadım ama mitshibishi lancer aynı tip motor bildigim kadarıyla . Ve onlara takiyorlar . Lancer'dan yola çıkabilirsin . Pirince gerek yok bulgur da olur :) iPhone adama neler yazdırıyor :)

Viala, vileo, valeo öyle bişeylerdi ama neydi bu adamların adı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Simdi markasını bulamadım ama mitshibishi lancer aynı tip motor bildigim kadarıyla . Ve onlara takiyorlar . Lancer'dan yola çıkabilirsin . Pirince gerek yok bulgur da olur :) iPhone adama neler yazdırıyor :)

Sen yine iyi yazıyorsun İphone'la. Bazı üye arkadaşlarımız bilgisayarla yazdığı halde ne bir nokta, ne bir virgül. Büyük harf, küçük harf bitmek bilmeyen up uzun cümleller, devrik cümleler, bozuk Türkçe, kısaltarak konuşmalar vs... O yüzden senin Telefonla yazdığın sen söylemesen anlaşılmıyor bile..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen yine iyi yazıyorsun İphone'la. Bazı üye arkadaşlarımız bilgisayarla yazdığı halde ne bir nokta, ne bir virgül. Büyük harf, küçük harf bitmek bilmeyen up uzun cümleller, devrik cümleler, bozuk Türkçe, kısaltarak konuşmalar vs... O yüzden senin Telefonla yazdığın sen söylemesen anlaşılmıyor bile..

Aklımı mı okudun arkadaş?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklımı mı okudun arkadaş?

Ya Gökhan abi az bile söyledim aslında..heleki şu son bir haftadır bir konu var, o konuda yazılan üslup olsun, yazım, imla, Türkçe, devrik cümle ne ararsan var. Konuyu okuyorum anlamıyorum, leynn diyorum bendemi bir sıkıntı var...anlayışımmı kıtlaştı :) Ama yok abi tekrar okuyorum başından başlıyorum, ortasından başlıyorum yok abi.... adam yeri geliyor şivesiyle konuştuğunu yazıyor foruma...:) Ama vukuatlıyım bu konuda tutuyorum kendimi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"bende mi" , "anlayışım mı" şeklinde yazılır :D

Not : En kıl moderatör :D

Burak Bak Git....:) Boşver abicim sen doğruya doğru eğriye eğri de.. İstersen En Kıl Moderatör ol.. Ben razıyım, canım feda  o zaman..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vialle' yi diyorsun heralde Fatih abi. Mitsubishi zaten distribütörüymüş montajını onlar yapıyor. Sabah onlara da mail attım, aynı tip motorsa sıkıntı çıkarmayacaksa onlara yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir çok firma ile yaptığım görüşmelerde eski motorlarına uygulanabildiği fakat yeni motorlara uygulanamadığını söylediler. Onun için Mazda 6 maceramız burada sona erdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gercek78

Bu kadar çabuk pes etmeyin benim ortalama tüketimim 36 kuruş  civarında.bu sınıfta benzinli otomatik bir arac için çok iyi bir deger bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...