Jump to content

2011 Mazda 6 LPG - DISI Motor Uyumu

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tesekkurler.... Araca baktik falan servise de goturduk ama babam sifir olsun bizim olsun dedi :)

Lpg takilalamasi en buyuk etken.

Beyaz impressive otomatik- landirenzo Lpg ( garantili)-navigasyon ( geri gorus kamerasi dahil )- marspiyeller- cam filmleri- boya koruma- tas izleri icin seffaf bant yaptiriyorum. Plaka islemleride onlardan haftaya teslim insallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hayırlı olsun..Allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin...

Abim ASX alırken serviste konuşmuştuk. Direk injeksiyonlu LPG montajı yapıyorlardı. 1500 euro gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam... Benzinde olduğu gibi LPG yi sıvı olarak püskürtüyor v.b. bir çok farktan bahsetmişti.. Diğerleri uymaz v.s. diye anlatmışlardı.. Sonra abim landi renzo taktı tabi.. Hiç bir sıkıntı da yaşamadı henüz çok şükür... Şehiriçinde 8-9 litrelerde geziyor LPG ile içim gidiyor valla... Ben 11 litrenin altına inmedim hiç istanbulda..genelde de 12-13 litrelerde geziyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun..Allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin...

Abim ASX alırken serviste konuşmuştuk. Direk injeksiyonlu LPG montajı yapıyorlardı. 1500 euro gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam... Benzinde olduğu gibi LPG yi sıvı olarak püskürtüyor v.b. bir çok farktan bahsetmişti.. Diğerleri uymaz v.s. diye anlatmışlardı.. Sonra abim landi renzo taktı tabi.. Hiç bir sıkıntı da yaşamadı henüz çok şükür... Şehiriçinde 8-9 litrelerde geziyor LPG ile içim gidiyor valla... Ben 11 litrenin altına inmedim hiç istanbulda..genelde de 12-13 litrelerde geziyorum...

Sıvı olarak püskürten vialle marka tüp. Ona da sordum mazda 6 yeni motorlara uygulanmıyor dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG montajı işi yapan ve kendi arabası yeni kasa Mazda 6  olupta kendi aracına LPG montaj yapan bi usta tanıyorum.. yanlış hatırlamıyorsam sorun çıkarmıyor demişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG montajı işi yapan ve kendi arabası yeni kasa Mazda 6  olupta kendi aracına LPG montaj yapan bi usta tanıyorum.. yanlış hatırlamıyorsam sorun çıkarmıyor demişti...

Yeni kasa değilde 2011 model makyajlı kasa DISI motor olması lazım. Diğer motorlara takıyorlar zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kasa değilde 2011 model makyajlı kasa DISI motor olması lazım. Diğer motorlara takıyorlar zaten.

İşte onu hatırlayamıyorum... Firma ismini ve adamın adını biliyorum ama burada bilgilerini vermek reklama girermi onu bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...