Jump to content

Mazda CX-5 Power için 19 inç lastik?

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim aracın üstünde 235/50 R19 Pirelli kışlık lastikler var. Yukarıda da birçok arkadaşın yazdığı gibi katalogda önerilen lastik ebatı 225/55 R19. Fakat gerçekten bulunması zor bir lastik ebatı olmuş bu.

Kışlıkları bir kenara kaldırmayı düşünüyorum ve yazlık lastik almam gerekecek. Yazlık lastik için önerisi olan veya kullanıp memnun kalan varsa lütfen bilgi versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne cabuk eskidi aracın üstündeki yazlıklarınız, daha araç 2012 model, anlaşılan epey bir km yapıyosunuz,  o ebat için hiçbir şey söleyemem lakin lastiklerin üstündeki standar tablosuna göre değerlendirme yapmanızı önerebilirim anca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kağıt üstünde bile fazla seçenek yok. Kağıt üstü seçeneklerin çoğu da piyasada yok.

Onun için ne bulursanız onu alın derim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne cabuk eskidi aracın üstündeki yazlıklarınız, daha araç 2012 model, anlaşılan epey bir km yapıyosunuz,  o ebat için hiçbir şey söleyemem lakin lastiklerin üstündeki standar tablosuna göre değerlendirme yapmanızı önerebilirim anca.

Aracı ikinci el aldım ve üzerinde sadece kışlıklar vardı. Ama üzerindekiler bile verilen standartlardan farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kağıt üstünde bile fazla seçenek yok. Kağıt üstü seçeneklerin çoğu da piyasada yok.

Onun için ne bulursanız onu alın derim :D

Kastettiğim orijinal ebat olan 225/55R19 için olan seçeneklerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ikinci el aldım ve üzerinde sadece kışlıklar vardı. Ama üzerindekiler bile verilen standartlardan farklı.

Belki ilk sahibinde hala duruyordur yazlıklar,  bence araştırmaya değer.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıl olarak eski olmasın, dişleri yeterli seviyede olsun, balon yapmamış olsun ve balans bozukluğundan dolayı düzensiz aşınmamış olsun yeterli...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah. Markayı nasıl bilirsiniz?

Hocam marka hakkında şu linke bakılırsa pek iyi şeyler düşünmüyorlar  :krrsz:

http://www.mbclubtr.com/sohbet/16932-nankang-lastik-hakkinda-bilgisi-olan.html

Biraz daha araştırma yapmak gerek. Bütçeniz nedir hocam, onu da bilmiyoruz ... Lastik bulunur sorun olmaz ... İnşallah  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

225-55-19 Kumho alarak yazlık lastik sorunu çözdüm. Fiyat:1300 TL

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...