Jump to content

Bekarlığa Veda

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tüm iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür, eder saygı hürmetlerimi sunarım. :)

Foti foti kardeşim sende kafana göre birine raslarsan hiç bekleme hemen patlat teklifi.  ;) darısı başına.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

“Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur. Geriye kalan yarısı içinde Allah’a Karşı gelmekten sakınsın.’’ (Heysemi, Mecme’u’z Zevaid, No: 7310; Aclûnî, Keşfu’l-Hafa, 2/239)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür, eder saygı hürmetlerimi sunarım. :)

Foti foti kardeşim sende kafana göre birine raslarsan hiç bekleme hemen patlat teklifi.  ;) darısı başına.  ;)

yolda izde denk gelir inş. kardeşimiz için hayırlısı bakalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun, Allah çoluk çocukla mutlu bir aile nasip etsin. Yanlız hanım korkusundanmıdır avatardaki imaj değişmiş :) şimdiden, mutluluklar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun, Allah çoluk çocukla mutlu bir aile nasip etsin. Yanlız hanım korkusundanmıdır avatardaki imaj değişmiş :) şimdiden, mutluluklar...

İyi tespit : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi tespit : )

yok ya ben paylaşımı yapmadan öncede aynı foto vardı ama siz şimdi böle yazınca ben bi daha fotoya bakmak zorunda kaldım  istem dışı olarak . :2funny: :2funny:

ama genede açıklamak isterimki delikanlılığa ne yakışırsa emin olun kardeşiniz öle davaranacaktır, kimseden korkusu olmaz. 8);)

yolda izde denk gelir inş. kardeşimiz için hayırlısı bakalım :)

bende öle dedim daha öceki mesajlarımda, zaten Türkiye turu atıyor arkadaş şu an ,rasladıysa iyi bir kıza gerekeni yapsın.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arkadaşlar epey bir süredir pekte forumu takip edemiyordum kusuruma bakılmasın , malumunuz düğün hazırlıkları yapıyodum yoğun bir şekilde vede 14.12.2012 kına gecesi töreni vede 15.12.2012 düğün törenimizi yaparak evlendim darısı tüm bekar arkadaşların başına. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...