Jump to content

Mazda 5 i Yolda Gören Oldu mu?

darthanyan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Nihayet Şeytanın bacağını kırdım. Cuma akşamı Gar'ın önünde feci bir şekilde parkedilmiş Mazda 5 gördüm... bir metre daha açılsa yolun ortasında bırakacakmış arabasını..... :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Gökhan

6

• darthanyan

6

• EgeG

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 3 ay sonra ...

Bursa osmangazi merinos arasındaki alt geçitten çıktı bugün çok güzel bi görüntü gerçekten bi hanım sürüyordu içinde kaybolmuştu resmen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gün İzmir mazda servisinde bir tanasi yıkanıyordu.

satıştaki bekleyendir o bence :)

bu arada servisteki yetkili kim diye sorsam gene degistimi ki acep ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayağımın dibinde...takıldığım kahvenin önüne parketti...beraber çay içtik.

arabayı inceledim.kumanda dan tek tık arka kapı otomatik açılıyor.1.6 dizel olduğunu söyledi...bu 7. mazda sıymış... :o arabayı sorarsan HARUKULUADE...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kumanda dan arka kapının açılmasına bayılıpda alanlar olabilir , keşke bu özelliğini öne çıkarsalar... :)

Mazda'larda öne çıkarılacak o kadar özellik var ki :) Hiçbirine fırsat bulamadan VW ve diğerleri üstleniyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

birkere otoyolda gördüm,  birkaç ay önce de  10dk aralıklarla koyu renklisini ve grisini gördüm. Bugün de eve giderken eve yaklaşık 100 mt ötesinde koyu renkli bir mazda5 gördüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maç çıkışı Ali Sami Yen Spor Kompleksinde gördüm, koyu renkti sanırım.  Henüz SkyActiv motor olmamasına rağmen, 1.6lt. motor çok ekonomik anlatılmış.  Çok az satıldığını ve fiyat olarak rakiplerinden pahalı olduğunu sanıyorum.  Sadece Mazda sevenlerin ısrarla alacağı bir araç.  Belki kendi kasası vb. olması halinde rekabetçi olabilir. 

Bir de Mazda'nın zaten az olan üretimini araç almayı çalışanları yolunacak kaz olarak görmeyen pazarlara götürmesi çok normal.  Satacak malınız olsa, sizin üzerinizden müşterinizi yolan bir ülkede mi, yoksa zaten makul fiyatlarla araç satma sıkıntınız olmayacağı bir ülkede mi pazarlama yapardınız?  Mazda Türkiye'de neden aktif olmuyor diye üzülüyorum ama suçlayamıyorum, bu ülkede otomotiv müşterisine yolunacak kaz gözü ile bakıldığı sürece de Mazda gibi üreticiler için birincil pazar olamaz.  Bu da esasen rekabeti yaralayan bir durumdur.  Öncü teknolojiler geliştiren markaların önünün kesilmesi de bu tip teknolojilerin ülkeye girişini geciktirip, sürücü ve yolcu güvenliği tehlikeye atabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda5 abd dışında artık avrupa mazda satışları yüksek olmasına rağmen avrupada da düşük >:( Halbuki eski mazda5 çok sattı avrupada. şahsen mazdadan başka arabaya kolay kolay binmem diyen biri olmama rağmen o segmentte bir araç seçsem mazda5 olmazdı. Bir grandpicassoya  bakıyorum bir grand cmaxe bakıyorum mazda5 yanlarında ticari araç gibi kalıyor. ne otomatik vites(yanlış hatırlamıyorsam avrupada da yok) ne de panoramik tavan .. P.tavana güvensiz diyor mazda ama sunroof bile yok..  taa 2005 model mazdalardaki bazı parçaların kullanılması da cabası. Dış tasarım olarak mazda5 çok şık fakat  iç tasarım ve plastik kalitesi olarak ne yazık ki segmentin çok gerisinde.  Şimdi elinizi kalbiniz yerine beyninize koyun ve tarafsız bakmaya çalışın.  Hangisini tercih ederdiniz ?

2011-mazda5-interior.jpg

3DD67FF797A2486C92005C90A40774C4.jpg

Citroen_Grand_C4_Picasso.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

citroeni iğrenç tasarımı yüzünden tercih etmeyeceğim kesindir ford ilk bakışta daha göze hitap ediyor ama mazdayıda test eder ve yüzde bir milyon mazda alırdım yine  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

citroeni iğrenç tasarımı yüzünden tercih etmeyeceğim kesindir ford ilk bakışta daha göze hitap ediyor ama mazdayıda test eder ve yüzde bir milyon mazda alırdım yine  :)

5008 in içi nasıl abi?  :D bu segmentteki arabaları çok severim. Mazda5 elbet hepsinden daha keyiflidir ama iç tssarımın elden geçip 2.0 ına avrupa için otm. Lazım. Çünkü skyactiv 5 in çıkmasına daha çok var gibi..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pariste eski kasa bir 5 taksiye binmiştim. Açıkçası yeniden daha güzel gelmişti bana.

Citroen içinse:

Valla iğrenç miğrenç,

1.6 Dizel Motor ve AT Şanzıman, ayrıca uygun fiyat.

Donanım ise, sürüsüne bereket.

Tercihim 5008 veya Grand Picasso olurdu.

Güzel dizayn mı? O sizin olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazdanın iç dizaynında bişeyi beğenmiyorum  :(  :( öndeki orta konsolun üstündeki kalörifer ızgaraları köşeli vede çok şık ama pencere kenarları yuvarlak vede çok gıcık  :(  :(  duruyor , dandik plastikten yapılmış ucuz arabalara benziyor. ;D  hemde uyumsuzluk vede farkılılık oluşturuyor sanki o bölümlerin orjinalini değiştirmişler gibi.  ???  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...