Jump to content

Reklamda Gizli Mazda

Onur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Gökhan

8

• Onur

4

• mtutun

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tamam ya o zaman! Ben de Mazda'sı var da, bu sebeple Fatmagül'ün suçu neydi, Mazda almıştı? falan diyorsunuz diye düşündüydüm? Hepinizi forumdan istifaya davet edecektim.

Olmasın mı :D Diziye para ile reklam vermişlerdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Gürhan, çikulata ile çalışan bir arabam olduğunda, arabaya mı koyarım, yoksa yiyip bitirir ve yayan kalır mıyım? Bilemiyorum, kararsız kalırdım herhalde. :D

abi öle bişey olsa zaten çikolata yenmezki artık bir tanesi 5 tl olur 1 ltr benzin fiyatı, sanırım sizde yemezsiniz. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Aynen yoksa benzin kaliteli olduğundan mı sanki 5 tl, millet yediğinden öyle... Artık tek çare belediyeler , Halk Benzinin en kısa sürede üretilmesini temenni ediyorum...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Aynen yoksa benzin kaliteli olduğundan mı sanki 5 tl, millet yediğinden öyle... Artık tek çare belediyeler , Halk Benzinin en kısa sürede üretilmesini temenni ediyorum...

Halk Benzin  :2funny: :2funny: :2funny: yarı yarıya ucuz olacaktır eminim.  :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzini bilmemde "Biodizel" Ne menem bişeydir? Bilen var mı?

Bir ara iett ile işe giderken her sabah önümden tübitak'ın servis otobüsü geçiyordu ,otobüs daha gelmeden kesif bir köfte ve yanmış balık kokusu geliyordu.Tasarruflu olabilir ama kokusu  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Albeni reklamında da Mazda 3 oynar belki :)

Albeniyi bilmem de, şu metro ile çalışan motosiklet reklamı var. orda mazda 2'yi oynatmışlar. motor mazda 2'nin üstünden atlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Albeniyi bilmem de, şu metro ile çalışan motosiklet reklamı var. orda mazda 2'yi oynatmışlar. motor mazda 2'nin üstünden atlıyor.

Evet zaten bu konunun açılma nedeni o reklam. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reklamlar da pek dikkatliyiz anlaşılan. Yalnız aynı dikkati foruma veremiyoruz galiba. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reklamlar da pek dikkatliyiz anlaşılan. Yalnız aynı dikkati foruma veremiyoruz galiba. :)

yok hocam, forumu takip konusunda bir sıkıntı yok da, videoları izleme konusunda biraz sıkıntılıyım:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"dülgeroğlu" bu gün malum Pazartesi çok normal durumunuz. Sabahta, Gurme (Erol) Fuar konusunda sizin gibi konudan habersiz konuyu teklif etti. :) Olabilir benimkisi gırgırına takılayım dedim. Yoksa forumun aktif üyelerinden birisi olduğunuzu çok iyi biliyorum.. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...