Jump to content

SKYACTIV Mazda6 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 164
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

28

• emregc

30

• mtutun

21

• EgeG

38

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Dürüst John, Skyactive geliştirme araçlarını ilk Haziran 2001 de Majorca da test etmiştik şimdi ise gerçeğini sürüyoruz diyor ve Mazda6'nın satın alınabilecek en gelişmiş içten yanmalı motora sahip araç olduğunu belirtiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0:44 de "in June 2001" diyor sanki , Skyactive vizyonu bu kadar önceye dayanıyor olabilir mi..

Yalnız kayıtlarda 2011 de Majorca 'da  yapılan testlerde yer alıyor, heralde 2011 demek istedi John.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Simon, aracın pist performansından çok etkilenmiş , çok stabil olduğundan aracın süspansiyonlarını değiştirmeye bile gerek duymamış, "frene bas, viraja gir, araç dönüyor" diyor Simon.

Bu yıl ki Formula 1 Avustralya yarışı günlerinde Mazda6 lar ile Avustralyalı Ünlüler gösteri yarışı yapacak , " Mazda6 Celebrity Challange".

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Onu sona yazmıştır fransızlar, darma duman eder test ekipmanlarını diye :)

euroncapi ingilizler yapmıyor mu. Farketmez yine de dünyanın en sert ve en hafif  ön tamponuna sahip 8):D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olmuş bu araba ya . Para olsa alırım, başka bir seye bakmam. Şu vergi yasası değişse bir seyler olur . Kyoto bu yıl son, imza attılar yasayı değişmek zorundalar ama bakalım . Bizim lehimize bir şey çıkacak mı o meçhul

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşey iyi güzelde belki bana nelere takılıyosun diye kızabilirsiniz ama neden bu kadar gelişmiş bir araçta ön kaput  hidrolik değil hala demir çubuk ile sabitleniyo.bir diğeride bagaj kapağı eski usül kumandadan açılsa bile otomatik kalkmıyor.ben mi çok abartıyorum sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşey iyi güzelde belki bana nelere takılıyosun diye kızabilirsiniz ama neden bu kadar gelişmiş bir araçta ön kaput  hidrolik değil hala demir çubuk ile sabitleniyo.bir diğeride bagaj kapağı eski usül kumandadan açılsa bile otomatik kalkmıyor.ben mi çok abartıyorum sizce?

Kaputtan bahsetmişken kaput gereksiz derece de ağır. Arabanın mazdanın kendi broşüründeki kilosu 1280kg diye geçiyor olmasına rağmen kaput en azından 10-20 kilo arası vardır. Benim mazda3 ün ki bile çok daha hafif. Belki yaya güvenliği açısından da ağır yapmış olabilirler tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin saçmalığı yeni6 nın bagaj kapağı serçe parmakla rahatça,kalkıyor çok hafif. Oraya biraz daha güçlü hidrolik koysalarmış.. Kaputa da çubuğu bilerek koyuyorlar galiba daha güvenli olduğu ve işin orijinali oolduğu için sanırsam
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç de meçhul değil. Bizim lehimize asla bir şey çıkmayacak. Hükümet en son sigortacıların ekmeğine yağ sürdü vatandaşa karşı, vergiyi mi azaltacak? Kyoto vergiyi düşürün demiyor, çevre çarpanı ekleyin diyor. Çevre çarpanını öyle bir eklerler ki, bugünü ararsın...

Olmuş bu araba ya . Para olsa alırım, başka bir seye bakmam. Şu vergi yasası değişse bir seyler olur . Kyoto bu yıl son, imza attılar yasayı değişmek zorundalar ama bakalım . Bizim lehimize bir şey çıkacak mı o meçhul

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç taşıyan kamyonlarda  bundan gayri 7 araç değil 6 araç yükleyebilecekmiş ordan da ekstra lojistik maliyet yansıyacak tüm araçlara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç de meçhul değil. Bizim lehimize asla bir şey çıkmayacak. Hükümet en son sigortacıların ekmeğine yağ sürdü vatandaşa karşı, vergiyi mi azaltacak? Kyoto vergiyi düşürün demiyor, çevre çarpanı ekleyin diyor. Çevre çarpanını öyle bir eklerler ki, bugünü ararsın...

çarpılacaz diyorsun yani :) e böyle başa böyle tarak. aksinin olacağını düşünmesem de umut fakirin ekmeği be abi :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...