Jump to content

SKYACTIV Mazda6 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biz moka basmaz, hokkabazlık yapmaz, Türk kahvesinden şaşmayız!

Başımızın üzerinde yerin var, zaten Emre arkadaşımızdan bayağı bir alacağım var, bana çakmadığı laf kalmadı son görüşmemizden bu yana...

İkinize de teşekkür ederim efenim :) ilk fırsatta (28 Eylül olabilir mesela) bir mokka hokka ismarlayarak cabalarınızın karşılığını ufak da olsa vermek isterim efenim :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 164
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

28

• emregc

30

• mtutun

21

• EgeG

38

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Başımızın üzerinde yerin var, zaten Emre arkadaşımızdan bayağı bir alacağım var, bana çakmadığı laf kalmadı son görüşmemizden bu yana...

tmm rx'le gel ama :P skyaktive inceledim , wankel eksik kaldı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfurullah abi ne haddimize, sen iste bütün kahveler senin olsun :)

Fatih Moko yu ben merak ettim yalnız , benimki ondan olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfurullah abi ne haddimize, sen iste bütün kahveler senin olsun :)

Fatih Moko yu ben merak ettim yalnız , benimki ondan olsun :)

bakarız :P sen suzuküyle geliyorsun, adam rx'le :) mokka mı Türk kahvesi ikilemi yaşamayız umarım :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman benide alın geçerken arkada yamulurum ben , zaten merak ediyordum RX-8 in taşıma kapasitesini :)

Kahveler benden Mokolar senden  olsun Fatih :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman benide alın geçerken arkada yamulurum ben , zaten merak ediyordum RX-8 in taşıma kapasitesini :)

Kahveler benden Mokolar senden  olsun Fatih :)

anlaştık :) bir de Mustafa abi vosvos tosbaga ile geliyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an aklımdaki en favori araba bu mazda 6 ancak bazı tereddütlerim var. Yakıt değerleri gerçekte ne kadar mesela, kağıt üzerinde gerçekten ekonomik fakat bunun çok çok üstüne çıkar mı?

Arabayı Antalya Auto Show'da bir abime gösterene kadar mercedes c 180 al diye tutturmuştu, ancak bu aracı görünce bana hak verdi, tip olarak, konfor olarak gerçekten çok beğendim, yalnız daha test edemedim.

İkinci eli bir mercedes c 180 veya S60'tan ne kadar daha değer kaybeder fikri olan varsa paylaşabilir mi?

Gibi gibi sorularım var, daha da sorarım aklıma geldikçe :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci elde değer kaybı olmaz, sadece biraz daha zaman alabilir satışı... Bu aracı alınca zaten baya bi süre değişmeyi düşünmezsin çünkü diğerlerinden daha ileri teknolojiye sahip , daha teknolojik bir araç...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de test edebilirsem daha net bir karar verebilirim sanırım. Teknoloji konusunda evet o fiyatta o donanım ve o endam hiç bir araçta yok gibi. Yakıt konusunda kullanıcı yorumu olsa bir de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Geçen Sittinye park da Mazda6 yı görünce yanaştım, meğer test sürüşü de yaptırıyorlarmış hemen yazıldım 10dk da arabaya oturdum...

Araç güzel , dar otoparkda koca ölçülerine rağmen manevrası çok rahat , oraya gittiğimiz ve hemen hemen aynı ölçülerdeki Q5 TDI den kullanımı daha kolay , bu nedenle rahat rahat dar otoparkdan çıktım, bunda yumuşak direksiyonun artısı büyük tabi ...

Viteslerle oynamak çok keyifli  :) ancak Motor sesine alışamadım , bu skyctive direk enjeksiyonlu motor sesi hoşuma gitmedi diğer GDI motorlar gibi...  Araç konforlu ve sessiz ancak bu 19 inç jantlar bizim yollara göre değil, 17 inç olsa tadından yenmezdi bu aracın konforu...

Malum araçda sunroof yok ,genelde millet niye yok diye soruyormuş görevli arkadaşa , oda Aerodinami yüzünden koymadılar diyormuş :) tabi vatandaş yerse... Bende ona bundan sonra güvenlik nedeniyle de bari dedim, sunroof yerine çelik bar koymuşlar kafes yapmışlar dersin dedim ama anladıysa tabi ...

İçerde sergilenen aracın yanındakileride bir sözlüye tabi tuttum, bu araç niye az yakıyor nedir farkı dedim, 1245 kg , I-ELOOP var dedi, başka dedim ? başka bişey yok dedi :) motordan bahsetmek aklına gelmedi arkadaşların.. normal nede olsa 1 aylık Mazda'cı aslen organizatörmüş arkadaşlar... Saolsun bu arkadaşları başı boşda bırakmamışlar arada yönetim uğruyormuş  :nazar: İşte pazarlamamız bunlara emanet arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlız ben yurtdışındaki mazda6 fotoğraflarının bazılarında sunroof gördüm.. :D mazd usa'in sitesinde de en üst paket için opsiyonel gözüküyor. :D

2014Mazda6_02_620x433.jpg

Mazda6-115.jpg

m-2014-mazda6-test-drive-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Gezerken buldum, çekirdekten mazda hayranı İsmail TERZİ'nin yapmış olduğu inceleme... Değişik ve güzel olmuş. Teşekkürler... (umarım alıntı yapmak sıkıntı çıkartmaz)

http://ismailterzi.com/2013/11/25/mazda-6/

Bir kaç saatle önümdesin abi :D, bende şimdi okudum yazıyı linkini paylaşmak için foruma geldim koşa koşa ama ta taaa  :o veli abi burun farkıyla geçmiş yine bizi  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendisi foruma üye mi acep...

Kendi Facebook sayfasını beğenmem için Twitter'dan mesaj atmıştı bana zamanında, ben de  MazdaClubTR facebook adresini beğenmesini istemiştim :) o gün beğenmişti, ertesi gün beğeniyi kaldırmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gezerken buldum, çekirdekten mazda hayranı İsmail TERZİ'nin yapmış olduğu inceleme... Değişik ve güzel olmuş. Teşekkürler... (umarım alıntı yapmak sıkıntı çıkartmaz)

http://ismailterzi.com/2013/11/25/mazda-6/

Kendi Facebook sayfasını beğenmem için Twitter'dan mesaj atmıştı bana zamanında, ben de  MazdaClubTR facebook adresini beğenmesini istemiştim :) o gün beğenmişti, ertesi gün beğeniyi kaldırmış.

Linki eklemek için bloguna yorum yazarken foruma davet ettim bakalım cevap gelir muhtemelen...

Merhaba :)

Okuduğunuz Mazda testini yapan vatandaş benim.

Mehmet Bey facebook sayfanızdaki beğenim halen duruyor fakat profilimin gizlilik ayarlarından ötürü göremiyor olabilirsiniz. Twitter olayına gelirsek, bu durumdan hoşlanmasam da, günün büyük bir kısmında ipad ekranıyla bakışan bir adamım ve otomotiv sektörünü tamamen twitter'dan takip ediyorum. Başlarda size yolladığım mesajı bütün yeni takipçilerime iletip geri takip yapıyordum fakat sonrasında anasayfamda takip etmek istediğim haberlerden çok, tanımadığım insanların tivitleri dönmeye başladı. Bu yüzden şu an kimselere mesaj göndermiyorum, doğal akışına bıraktım :)

Hem Mazda'nın benim için yeri çok ayrı olduğundan hem de hemşehri olduğumuzdan dolayı cevap vermek istedim, umarım anladınız beni.

Diğer arkadaşlara ise tekrar merhaba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...