Jump to content

Film, TV ve Dizilerde Mazda

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir aralar fatmagülün suçu ne vardı orda mazda3 mazda rx8 mazda mx5 mazda bt-50 kullanıyorlardı hatta o mazda rx8 i 2010 daki mazda test sürüş haftasında bursada kullanmıştım hiç unutmuyorum plakasını 34 EU 3349 siyah rx8 :) sırf mazda var diye bakıyordum o lanet olası diziye  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

filmde :

oo bak marti küçük kırmızı bir mazda :D

gerçek hayatta ben :

ohaa aga aga bak lan bak mazda lan bu mazda ahanda mazda laynnn ciyuvvv yihuuu üf yavrum beee asalet akıyor abi şuna bak ya :D  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin ilk bölümlerinde Buğra Gülsoy CX-9 kullanıyordu  :)  . İlk bölümlerde Cx-9 defalarca uzun uzun gözükmüştü.

Kerem Cem'in kırmızı Cx-5'ide ateş parçası gibi ortalığı yakıyor  8) . O hayat benim'i hiç seyretmedim ama az önce reyting listesine baktım en çok izlenen diziler arasında 55 dizi içinde 14. sıradaymış O hayat benim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"O Hayat Benim" diye bir dizi varmış, bu dizide Mazda CX-5, 3 ve 6 serileri oynayacakmış. Geçen günkü Caddebostan Mazda 3 konvoy etkinliğinde. Bir Mazda Türkiye yetkilisinin ağzından bu haberi duydum.

İşin komik tarafı, şu an en çok izlenip. Ve en çok reyting alan diziymiş. Ama ben ilk defa duydum ismini. :D

Not: Dizide Kerem CEM oynuyormuş avukat rolündeymiş. Onun altına CX-5 vereceklermiş sanırım. :)  Emre'nin avukat teorisi tutuyor. :)

İstihbarat doğruymuş demekki. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reklam amaçlı diğer araçlar gösteriliyor lakin polis aracı olarak beyaz kullanılıyordu. 10.bölümde polis sorgu sahnesi çekilmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reklam amaçlı diğer araçlar gösteriliyor lakin polis aracı olarak beyaz kullanılıyordu. 10.bölümde polis sorgu sahnesi çekilmişti.

İstanbul'da çekilen bölümlerden önceki bölümlerde İsrail'de çekilmişti zannediyorum; o Mazda3'ler siyahtı diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar, Mazdalar gene televizyondaki yerini alıyor. FOX TV de yayımlanan O HAYAT BENİM adlı dizide Mazda CX5 yüzünü gösteriyor. Bakalım devamı gelecek mi?

post-10973-141695302584_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...