Jump to content

Japon Mazda doğrudan geldi Mermerler’le yolunu ayırdı

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 112
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• OveRMinD

13

• MuRDoC_111

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Arkadaşlar değişimin neler getirebileceğini tam olarak tahmin etmek imkansız tabii ama benim tahminlerim artık televizyonlarda bizim markamızın da reklamlarını görebileceğimiz, ülkemize gelmeyen bazi modellerin ve dizellerinin satışa sunulacağı, servis ağının genişletileceğidir.Zaten bize bu değişimle ilgili bilgiler geldikçe sizlerle de paylaşırım.

İzmir yeni otomotiv`i aradım..Ebru hanım ve Servis şefi Mustafa bey`de konuyu doğruladılar..

Kendi servislerinin değişmeyeceği ama herşeyin daha iyi olacağını söylediler..Daha çok model, daha iyi hizmet, daha çabuk parça ve aksesuvar temini gibi dediler..

Valla ben zaten hem mazda 3 ten hemde servisten memnundum..artık daha da iyi olacak inşallah..Belki MPS bile getirirler belli mi olur  :clap:

Hayırlısı olsun, gerçi şu anki durumdan hiçbi şekilde daha kötü bi değişiklik olabileceğini sanmıyorum, distribütörlüğü bana verseler Mermerler'den daha iyi iş çıkarırdım oturduğum yerden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat dizel hemen gelmesin azcık eskisin benim guzu :D

Ne derler ....malın kör alıcısı vardır.Satarsın sende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eeee bundan sonra ne olacak kim satacak artık mazdayı bayilikler devam edecek anladığım kadarıyla

Evet Göksen'cim şimdilik bayiiler satış,servis, yedek parça aynen devam edecek.Yani bizler de aynı hizmetlerimize devam ederken, Mazda Europe ile daha da güçleniriz umarım.Zaten yakında aramıza yeni bayiiler de katılır.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçi benim henüz bi şikayetim yok ama, yine de İzmir'e istiyoruz yeni bi bayi rekabet açısından... :D

Benim de hiç şikayetim olmadı ama tek servisin şehrin bir ucunda olması anlamsız geliyor, daha merkezi bir yere açılsa iyi olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de hiç şikayetim olmadı ama tek servisin şehrin bir ucunda olması anlamsız geliyor, daha merkezi bir yere açılsa iyi olur...

valla servis bana 10dk,İrfan`a 12 dk, Okan`a da 15 dk mesafededir heralde :D

yani ksk biraz şehir dışı oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla servis bana 10dk,İrfan`a 12 dk, Okan`a da 15 dk mesafededir heralde  :D

yani ksk biraz şehir dışı oluyor :)

Boşuna taaaa KArşıyaka dememişler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aferim yolları örenmissin diyebilirsin abi mesela :D_o günden sonra 10 defa daha turladım o yolları, Karsıyaka da takılıoz artık :P:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...