Jump to content

Buji Kablosu Yanması

kuzey81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

12

• NoooFearrrr

13

• kuzey81

7

• ali gb

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Adana - Mersin buluşması yapıp beni çağırmazsanız darılırım :D Mersin doğumlu , Adana Eniştesiyim haberiniz olsun :D

Çağırmaz mıyız hiç :D Bir ara toplaşalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adana - Mersin buluşması yapıp beni çağırmazsanız darılırım :D Mersin doğumlu , Adana Eniştesiyim haberiniz olsun :D

I love Kerebiç :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam Sn ali gb servisin kampanya ve indiriminin olduğu vakit sipariş etmişti orijinal beçikadan getirtmişti.

evet gürhan abi aynen öyle.

@SeZar

Sen nasıl adanalısın, akdenizlinin yüz karası, kerebiç diye geleneksel bir lezzetmiz var, biberli ekmek, mersin salçası Tr'de 1 numara, meyan kökü, şalgam vs vs... akdenizli olmak böyle birşey işte Sezerim ;)

@İlhan

inşallah 1 hafta sonra mersindeyim, senin yerine kerebiç yerim, şalgam tantuni, kızkalesi - yelkenler fora başkan ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet gürhan abi aynen öyle.

@SeZar

Sen nasıl adanalısın, akdenizlinin yüz karası, kerebiç diye geleneksel bir lezzetmiz var, biberli ekmek, mersin salçası Tr'de 1 numara, meyan kökü, şalgam vs vs... akdenizli olmak böyle birşey işte Sezerim ;)

Doğma büyüme Adanalıyık Allahın adamıyık Ali sen rahat ol ;) Esas olan salça Adana Karaisalı'nın biber salçasıdır ki dış ülkelere bile ihraç gider. Şalgam da resmi içeceğimizdir eyvallah ;) Biiiz akdenizi sizden öğrenecek değilizzz :D

Bence birgün forum olarak toplanın gelin, size bahçemde kebap,şalgam,baklava partisi vereyim, bu arada denize 100 mt mesafedeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"İçen Bilir Hacının Şalgamı" getirtiyorum arada gerçekten keyifli oluyor. Ufak oğlum bile şalgama alıştı :)

Bu haftasonu Karaisalı'dan taze biber salçamız de geldi, dediğin gibi sadece bu salça bile yemeğe çok değer katıyor..

Bu arada konudan biraz uzaklaştık mı ne ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahanda kime şalgam suyu sipariş versem diyordum. :D

Şalgam suyunu çok severim, yemeklerin yanında şalgam varsa şalgam, yoksa ayran içerim. Marketlerde satılan tüm markaların şalgam sularını denemişimdir. Ama 1-1,5 ay öncesine kadar içtiklerimin, şalgam suyu olmadığını anladım.

Şöyle ki abime Adana'dan şalgam suyu gelmiş. Dedi içer misin ? Dedim sorman hata. O nasıl bir lezzettir yahu. Bu kadar mı fark olur aralarında. Dedim sen şalgam sevmezsin, içmezsin filan ver bana dediysem de kandıramadım almak için. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğma büyüme Adanalıyık Allahın adamıyık Ali sen rahat ol ;) Esas olan salça Adana Karaisalı'nın biber salçasıdır ki dış ülkelere bile ihraç gider. Şalgam da resmi içeceğimizdir eyvallah ;) Biiiz akdenizi sizden öğrenecek değilizzz :D

Bence birgün forum olarak toplanın gelin, size bahçemde kebap,şalgam,baklava partisi vereyim, bu arada denize 100 mt mesafedeyim :)

Vayyyy, sert yaptın :) iç şalgamı bol bol sertleşirsin tabi... Geleyimde bi akdeniz turu yapalım. seni gezdiriyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oooo içi fıstık dolu şekerpareye benziyor. ;)  iyiymiş .

Gürhan abi tadının benzeri yok, gerçekten baklava-şekerpare- vs vs halt etmiş. fena birşey. hele o kaymağı yok mu. offf...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çin malı alma kesinlikle, şakası olan bir parça değil distribütör

Bizim distributorlerin üzerinde " Mitsubishi bp1a/t2t60371 " yazıyor. adama sordum, adam mitsubishi üretimi diyor. Mazda Serviside mitshubishi sadece araba değil distributorde yapar diyor, lantislerin üzerindeki mitshubishi distributoru Lantislerin orjinalidir diyor. Mitshubishinin fabrikası Çinde olmasın?

adamın sattığı distributorun üzerinde de aynı kod yazıyor. Tr deki parçacılarda kore malı satılıyor, ve üzerinde hiçbir isim yazmıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lantislerin distribütörü Mitsubishi yapımıdır evet. Mitsu sadece araba üretmez, elektronikte dünya devidir... Ama japon üretimi distribütördür, çinle bir alakası yok. Adamın sattığında tabi aynı kod yazacak çünkü parça numarası o ama adamdaki çin üretimi yan sanayi.

Şurdada var bak, Taiwan malı.

http://www.karakaslarotoyedekparca.com/mazda/323/familia-1995-1998/atesleme-elektrik-yedek-parca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...