Jump to content

Buji Kablosu Yanması

kuzey81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Saolasın sezer usta. Kore ile çinin bir farkı var mı? bu sitede biraz pahalı. Sanayideki parçacıdan 370 tl ye getirtebiliyorum.  benim distributor avans tutmuyor olabilir, avanstanda tekleme oluyormuş. tevzi makarasının voltaj alan memeleri paslandıysa ara hızlanmalar kesintili oluyormuş, bende de aynen ara hızlanmalar kesintili oluyor. su zımparası ile tevzi makarasının memelerini temizlemek lazımmış. cumartesi günü bi deniyeceğiz, olmazsa pazartesi kore olanı alırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

12

• NoooFearrrr

13

• kuzey81

7

• ali gb

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kapağının içi tertemiz, ustam bi ara açıp bakmıştı.  komple bakacaz Gürhan abi. Hondacı birinden aldığım bilgiye göre tevzi makarası paslanmışsa hem avans tutmuyormuş hemde devir geçişleri sarsıntılı oluyormuş. aynen bendeki problem de o, devir geçişleri sarsıntılı. Ustam kaç kere avans ayarladı bir türlü devir geçişlerindeki sarsıntı geçmedi, 0.060 su zımparası ile tertemiz etmiş tevzi makarasının uçlarını, öyle devirlenmişki, headers taktırsam bu kadarı olmazdı diyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali devir geçişi nedir kurban olim ya... Vites geçişi gibi devir geçiyosun :D

Hızlanma devri gardaş :) düşük devirlerde yani. Ustama bugun gittim, rektefiye sırasında hepsini gözden geçirmiş, paslanma felan yokmuş. Distributor tertemiz diyor. başka distributor deniyeceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Onu bunu bırakta sezar efendi evlenene kadar ömrümün yarısını senin yanında geçirdim..

Lan anten o kerebiçin varlığından beni neden haberdar etmedin hiç !!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu bunu bırakta sezar efendi evlenene kadar ömrümün yarısını senin yanında geçirdim..

Lan anten o kerebiçin varlığından beni neden haberdar etmedin hiç !!!

Vay hain  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...