Jump to content

Mitsubishi Lancer (evo değil) :)

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

7

• Uygar

15

• Mücahit

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest furkan5298

Furkan,Volkan diyorki bende bmw hastasıyım fakat 1 serisi fiyasko.Yani kimse bmw'yi kötülemiyor burda.Bencede 1 serisi rezalet ve bmw ismine yakışmayacak işçilikte ve kötü.Bu araba bmw ismini zedeleyecek bence.Yani aslında bmw olsun da ne olursa olsun düşünenler için yapılmış gibi bi araba.Ha bak sende bmw kullan hesabı ama seninkinden biraz çaldım sen öbürleri kadar iyi değilsin ama bmw'sin hesabı.O kadar çalmışlar ki kalitesinden vs.ona rağmen hala pahalı,kötü ve bu parayı hak etmiyor..Senin kanın kaynıyor sen gençsin bizde zamanında hızlı arabalara bindik... ;) Benim araba bana 45 ytl mal oldu.Benim için güç önemli olsaydı.2002-2003 tonlarca subaru var 35000-40000 ytl alırdık bi tane.Ama gör ki buna binebileceğimiz halde 105 beygirlik arabaya biniyoruz ve neden bu kadar yavaş diye hayıflanıyoruz...Sonuçta yaptığımız çoğu iş mantıksız ve çelişkili..

Biran abicim valla ben Bmw'nin tadını aldım bundan sonrada BMW ve grubu yani mini...vs arabalarla devam edeceğim. :D Abi sizi anlıyorumda buradaki gençlik bu arabayı neden beğenmiyorlar inanın anlamıyorum gerçi zevk tartışılmaz fakat nasıl bir zevk anlamadım.  8:)Bu araba ve mini cooper gençliğin bir numaralı arabası sonuçta, Resimdeki mavi 118 in aynısı hemde Mpaket kankamda var arabadan çokda memnun onada mazda3 alacaktık daha sonra caydı iyikide almamışım diyor.Abi ben dediğiniz gibi gencim onun için hızlı bir araba istiyorum ama ınanın bmw 1 serisindede 3 ve 5 serisindeki kalite var dışı biraz basit olabilir ama kaliteli bir araba... :) Defalarca dediğim gibi görünüşe önem vermiyorum ben zaten... :D Önem verseydim touring almazdım... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sizi anlıyorumda buradaki gençlik bu arabayı neden beğenmiyorlar inanın anlamıyorum gerçi zevk tartışılmaz fakat nasıl bir zevk anlamadım.  8:)

Furkan hem zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsun hem de iğneliyorsun..

Buradaki birçok kişinin ben de dahil olmak üzere ortak fikri şu ki bu kadar parayı verdikten sonra alınacak çok daha güzel arabalar var. Ha burada güzel derken kendimize göre. Yani diğer arabalar sana güzel gelmez ve sen gider BMW 1 serisini alırsın o senin tercihin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gayet objektif ve evrensel bi veri sunuyorum abi, Türkiye'de BMW 2. elde hak etmediği paralara satılıyor...

BMW'yi ben de çok beğenirim ama durum bu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Furkan hem zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsun hem de iğneliyorsun..

Buradaki birçok kişinin ben de dahil olmak üzere ortak fikri şu ki bu kadar parayı verdikten sonra alınacak çok daha güzel arabalar var. Ha burada güzel derken kendimize göre. Yani diğer arabalar sana güzel gelmez ve sen gider BMW 1 serisini alırsın o senin tercihin.

Öncelikle ben kimseye birşey iğnelemiyorum. Bunlar kişisel görüşlerim 8:).Sadece fikir almak istedim tamam kimsenin zevki umrumda değil  8:)  Bu konu burada kapansın lütfen kapansın canımı sıkmaya başladı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunda can sıkacak birşey yok Furkan. Seviyeli bir şekilde fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Sen bizim Volkan ile olan Mazda tartışmalarımızı gör esas :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

ben bu aracı test ettim hemde pikniğe çıkar gibi değil tüm performansını hissederek genel açıdan araç işçilik tasarım ve yol tutuş olarak güzel fakat bir eksiği izolasyon diyebilirim ani durumda frene bastığınızda pedaldaki titreme aracın her yerinden ses ve titreşim olarak hissedildi büyük eksiklik diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü Adapazarından İstanbula doğru otobana çıktığımda gördüm, baya bi yanyana gittik, beğendim bence güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...