Jump to content

Mitsubishi Lancer (evo değil) :)

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

7

• Uygar

15

• Mücahit

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest furkan5298

Memlekette "BMW olsun çamurdan olsun" mantığı olduğu için biz azınlıktayız Volkan... (Uygar sana bişi demiyorum, yanlış anlama)

Okan bence yanlış düşünüyorsun kesinlikle ??? Bmw markası otomotiv sektöründe önde gelen kendini kanıtlamış bir otomobil ve motorsiklet üreticisi.Ve ben kesinlikle 'BMW olsun çamurdan olsun"mantığı ile bakmıyorum. >:( Ve ben otomobillere doymuş bir insanım sonuçta.Mazdayı yada mazda3'ü gözünüzde büyütmeye hiç gerek yok biliyorum yazdıklarıma herkez tepki verecek ama mazda3 sonuçta c segmentinde alt sınıf bir otomobil bunu bilmemiz gerekiyor birde mazda3 kısaca anlatmamı istersen görüntü var güç yok.benim içinde önemli olan güç.Ama arabamı çok seviyorum fakat gözümdede kesinlikle büyütmüyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BMW nin kendini kanıtladığını zaten kimse inkar edemez,yazdıklarına sert tepki gelmez sonuçta herkesin bir fikri ve zevki var ben BMW 5.20 yede bindim mazdayla kıyaslamam mümkün değil ama Mazda kadar dikkat çekmiyordum.Araba alırken genelde görsellik ön plana çıkıyor kaç kişi arabanın teknik özelliğini araştırıp alıyorki,yakıt tüketimine,vergisine bakıyorlar genelde 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

BMW nin kendini kanıtladığını zaten kimse inkar edemez,yazdıklarına sert tepki gelmez sonuçta herkesin bir fikri ve zevki var ben BMW 5.20 yede bindim mazdayla kıyaslamam mümkün değil ama Mazda kadar dikkat çekmiyordum.Araba alırken genelde görsellik ön plana çıkıyor kaç kişi arabanın teknik özelliğini araştırıp alıyorki,yakıt tüketimine,vergisine bakıyorlar genelde 

Mücahit abi çok doğru düşünüyorsunuz size kesinlikle katılıyorum. :) Fakat bu 'BMW olsun çamurdan olsun' mantığıyla düşündüğümü yazan arkadaşların düşüncesi hiç hoş değildi  >:( Onun için tepkim biraz sert olmuş olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

BMW 1 serisi kadar tipsiz ikinci bir araba yok bana göre,BMW aşığıyım ama 1 serisi BMW nin yüzkarası bence  :nea:

Volkan bmw 120 m paket versiyonunu görmeni tavsiye ederim  O0 Gerçi zevkler tartışılmaz ama.....  :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Furkan sen öyle düşünmüyo olabilirsin tabi ki, ben zaten sana bişey söylemedim, hatta sende BMW olduğu aklıma bile gelmedi yazarken, gelse belki yazmazdım, ama şu da bi gerçek ki BMW özellikle 2. elde hiç hak etmediği fiyatlarla satılıyo Türkiye'de aşırı ve bilinçsiz hayranlık nedeniyle. Tabi ki bu BMW'nin ve Borusan'ın başarısı, tüketicinin aklında bu kadar yer etmek...

BMW'lerin kalitesine, tipine bişey demiyorum, ben de çok severim BMW'yi, hatta 1 serisini bile diğer serileri kadar olmasa da beğeniyorum ama dediğim gibi bi çok kişi bizim kadar bilinçli yaklaşmıyor olaya. Sonuçta özellikle 2. elde BMW fiyatına alınabilecek muadili geçtim çok daha iyi araçlar bulunabiliyor. Buna rağmen tüketici BMW'yi seçiyorsa mantığıyla değil kalbiyle hareket ediyodur. Ha sen arayıp taramışsındır, ihtiyacına ve isteğine en uygun aracın 330 Touring olduğunu görüp almışsındır, ona bişey diyemem...

Son olarak, Mazda3'ü büyütme konusuna nerden geldin anlayamadım, o mesajımda Mazda3'le veya Mazda'yla ilgili hiçbi şey söylemedim, hatta arabaya sahip olduğum 3 sene boyunca o tarz bi kelime hiç çıkmadı ağzımdan. Tam aksine, her yerde (en son da Ford forumlarında) Mazda3'ün sonuçta kı.ıkırık compact bi araba olduğunu söylerim, compactların kralı bile olsa eninde sonunda compact yani. O yüzden bu "gözde büyütme" laflarını hiç alınmıyorum üstüme. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan bmw 120 m paket versiyonunu görmeni tavsiye ederim  O0 Gerçi zevkler tartışılmaz ama.....  :)

Furkan dediğin gibi zevkler tartışılmaz ama,bişeye benzetemiyorum ben bu arabayı M paketli bile olsa  :nea:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tip olarak bmw 1 serisi güzel olmamakla beraber biraz çirkin bir araç. Ama üzerinde barındırdığı yüksek teknoloji ve işçilik kalitesi arabayı çekici hale getiriyor.Ha bu araç dıştan çok çirkin olabilir ama içi yani sürücüye yönelik görünen kısım sürücüye güven ve zevk veren unsurlardan meydana gelmiş.

Yeni BMW 116i - 2007  4 silindir-1596cc  116hp  Kurşunsuz 98      51.637 ytl

Yeni BMW 118iA - 2007 4 silindir-1995cc 136hp Kurşunsuz 98     57.126 ytl

Yeni BMW 120d - 2007 4 silindir-1995cc 177hp Dizel             74.538 ytl

bu fiyatlara çok daha güzel araçlar alınabilir. 70.000 ytl ye rx-8 var 2. el

yine 50.000 ytl ye 2.el nissan pathfindere binmek mümkün. 2.ele girdikten sonra çok fazla seçenek karşımıza çıkıyor.

Mazda3 sadece kendi kriterinde çok iyi bir araba. Buna fiyatınında etkisi var.

Mazda3 te orta konsolda renkli bir ekran olsun isterdim, daha güçlü bir motoru olsun isterdim. Teknolojisine daha erişilebilir olsun isterim. yani kastım kullanıcıya yönelik özellikler eklenebilir. otomatik yanan farlar , kameralı park sensörü,, falan bilemeyeceğim bir bmw de yıllardır olan özelliklerden eklenebilir. fakat bunlar da fiyat arttıran unsurlar...  :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Uygar sende ne kadar çabuk fikir değiştiriyorsun  8:) Dün iyi güzel araba diyordun bugün ise çirkin diyorsun valla anlamadım.Fakat bu araba güzel hemde M paket ise mükemmel,Her zaman söylüyorum ben artık görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan güç....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yine aynı diyorum. iyi kaliteli araba ama güzel değil. accayip çirkin bir araba da değil. ama ne biliym çekici değil işte. Hah bak görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan güç... konusunda haklısın O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygar saydığın donanımlar Mazda'da da var ama Türkiye'ye getirilmiyor. Hatta şöyle söyliim, pusulalı iç dikiz aynasını ben ilk defa Mazda'da duydum. Yani Mazda Motor Corp.'ın donanım eksikliği gibi bi problemi yok, problem olan Mermerlerdi. İnşallah şu yeni yapılanmada aksesuar ve opsiyonel donanım seçenekleri artar...

Uygar sende ne kadar çabuk fikir değiştiriyorsun  8:) Dün iyi güzel araba diyordun bugün ise çirkin diyorsun valla anlamadım.Fakat bu araba güzel hemde M paket ise mükemmel,Her zaman söylüyorum ben artık görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan güç....

Doğru söylüyosun da 1.20 d 74.500 YTL'yse açıkçası bence biraz daha sıkıp 0 km Rx-8 almak daha mantıklı değil mi? Güçse güç, görsellikse görsellik, ikisi de var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

120d 74milyar ha :eek:_bizim arkadasta var bindimde daracık bişey, motorsa aynen bencede rx8, görselliksede ondada rx8 bilmem kaça katlar yani_ki bmw1 serisinin iç kalitesinden falan bahsedilmiş mümkünatı yok bizim 3lere yaklasamaz bile_davul gibi her tarafı takır tukur ses yapıyor dokununca_daha önce 1serisinin topgear test videosunuda eklemiştim adamların dediği tek şey o parayı şu gördüğün ambleme veriyorsun, gerisi rubbish ki katılıyorum bu yoruma_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

BMW yi tartışmıyorum sonuçta bir dünya markası , güzel arabaları ve ilk olduğu birçok durum var ama 1 serisi bence BMW ye yakışmıyor.

Bu konudaki Top Gear programını izlediyseniz onlar özetlemiş zaten durumu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Uygar saydığın donanımlar Mazda'da da var ama Türkiye'ye getirilmiyor. Hatta şöyle söyliim, pusulalı iç dikiz aynasını ben ilk defa Mazda'da duydum. Yani Mazda Motor Corp.'ın donanım eksikliği gibi bi problemi yok, problem olan Mermerlerdi. İnşallah şu yeni yapılanmada aksesuar ve opsiyonel donanım seçenekleri artar...

Doğru söylüyosun da 1.20 d 74.500 YTL'yse açıkçası bence biraz daha sıkıp 0 km Rx-8 almak daha mantıklı değil mi? Güçse güç, görsellikse görsellik, ikisi de var...

Okan 120d almaya gerek yok bu konuda haklısın fiyatı yüksek fakat 118 mantıklı bence benzinli ve 1995 cc.136 hp güce sahip fiyatı ise 56.902 ytl bu fiyat sıfır km fiyatı bu aracın ikinci elini 25000 euro gibi alınabiliyor.Bencede rx-8 gibi bir arabaya 83.900 ytl bağlamak mantıklımı bilmiyorum ben vermem edeceği benim gözümde 50-55-60.000 ytl ve o arabada o kadar güç yok yol tutuşu iyi ama top speedi çok çok düşük rx-8 ben çok kullandım bilmiyorum hiç kullandınmı?Çok daha güçlü ve daha uygun fiyatlara farklı markalarda arabalar var şimdi marka adı vermek istemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Furkan,Volkan diyorki bende bmw hastasıyım fakat 1 serisi fiyasko.Yani kimse bmw'yi kötülemiyor burda.Bencede 1 serisi rezalet ve bmw ismine yakışmayacak işçilikte ve kötü.Bu araba bmw ismini zedeleyecek bence.Yani aslında bmw olsun da ne olursa olsun düşünenler için yapılmış gibi bi araba.Ha bak sende bmw kullan hesabı ama seninkinden biraz çaldım sen öbürleri kadar iyi değilsin ama bmw'sin hesabı.O kadar çalmışlar ki kalitesinden vs.ona rağmen hala pahalı,kötü ve bu parayı hak etmiyor..Senin kanın kaynıyor sen gençsin bizde zamanında hızlı arabalara bindik... ;) Benim araba bana 45 ytl mal oldu.Benim için güç önemli olsaydı.2002-2003 tonlarca subaru var 35000-40000 ytl alırdık bi tane.Ama gör ki buna binebileceğimiz halde 105 beygirlik arabaya biniyoruz ve neden bu kadar yavaş diye hayıflanıyoruz...Sonuçta yaptığımız çoğu iş mantıksız ve çelişkili..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...