Jump to content

Ön Tampona Monte Edilen Farlar

Guest sistempro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hiç duymadım ama amaç %99 artistliktir. yoksa onlarca araba üreticisi akıl edememiş mi tampona far koymayı. uzunlar uzağı kısalar yakını gösteriyor bunları ayırıp tampona da koymanın anlamı yok. farın aşağıda olmasını istiyorsanız sis farı var hem şık hemde sisli havada da kullanırsınız. ama normal şartlarda kullanmayın çok göz alıyor 4 tane far. çok sayıyorum karşıdan sisleri yakıp uzunları selektör yapana kadar kapatmayanlara. neyse konunun özüne dönersek bence artistlikten başka bişey değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaba artık araçlarda hemen hemen standart olan gündüz farlarından mı bahsediliyor. Örnek bir resim var mı gösterebileceğiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genelde subaru impreza lara yapilan turde tampon farlarindan mi bahsediyosunuz yoksa skoda yeti gibi orijinal olanlrdan mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

google da tampon farı yazınca bişey çıkmıyor. ya sis farıdır yada gündüz farı. eğer dediğiniz gibi uzunları oraya alıyorsa çok gereksiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaş yarış arabalarındaki sonradan takılan tampon farlarından bahsediyor sanırım onlar uzunlara paralel bağlanıyor uzun yandığında oda yanıyor ama uzunlar iptal edilmiyor.

bunun gibi;

post-5789-141695291488_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
Guest sistempro

Açtığım konuyu unutmuşum  ;D kusura bakmayo

In.aracımın tampon kısmında farlar var a.ma mor bir ışık monte edilmiş.resimlerini eklerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Açtığım konuyu unutmuşum  ;D kusura bakmayo

In.aracımın tampon kısmında farlar var a.ma mor bir ışık monte edilmiş.resimlerini eklerim

post-0-141695292773_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özür diliyorum peşinen...

Bu konunun içeriğini ve ne istenildiğini anlayamadım.

Paylaşmış olduğunuz fotoğraf aracınızın orijinal hali değil mi? Alttaki sinyal ve park lambası değil mi? Mor bir ışık diyorsunuz, ampulü mor olmasın sakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Özür diliyorum peşinen...

Bu konunun içeriğini ve ne istenildiğini anlayamadım.

Paylaşmış olduğunuz fotoğraf aracınızın orijinal hali değil mi? Alttaki sinyal ve park lambası değil mi? Mor bir ışık diyorsunuz, ampulü mor olmasın sakın.

Ampul mor.demel istediğim o.mor ışık saedece kendisine faydası var.oraya uzunları monte ettirebilirmiyiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ampul mor.demel istediğim o.mor ışık saedece kendisine faydası var.oraya uzunları monte ettirebilirmiyiz

Orası park lambası, uzunları monte ettirsen ne işine yarayabilir?

O bölüme takılacak ampulün watt'ı ve gücü belirli bir seviyeye kadar olacaktır, senin kafanda şekillenen aydınlatmayı hiç bir şekilde yapamayacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantislerde kısalar mercekli uzunlar hüzmeli diye biliyorum alttakide sinyal ve park için ayrılmış bölüm.

uzunları oraya takarız takmasınada hüzmenin boyutu derinliği yol aydınlatması adına hiç bir şey yapmaz sis farından bile fazla göz alır. ama senin aracına görüntüsü hoş dursun diye farklı renkte ampul takılmış olabilir oraya gene orjinaline uygun sarı bir osram park ampulü alırsan aracın 1-1,5 mt kadar önüne ışık verir. ama yok ben uzunlarımın aydınlatmasından hoşnut değilim diyorsanda farların içi temiz ise kaliteli bir uzun amplulü alırsan memnun kalırsın bana göre :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de xenonlarımı yeni değiştirdim normal ampulerle...

şimdi philips'in yeni bir modeli çıkmış sarı ampul olarak

100lük ama normal sarıların neredeyse 2 katı ışık veriyor çok da memnunum

tavsiye ederim eğer bulamazsan osram'dan şaşma derim ben

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...