Jump to content

Mazda2 Bazlı 2015 Toyota

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda, Meksika'da kurulmakta olan  fabrikasında 2015 yılından itibiren Toyota için özellikle Kuzey Amerika pazarında satılmak üzere Mazda2 bazında yeni bir araç üreteceğini duyurdu.

Bu anlaşmayla Toyota Kuzey Amerikada ki araç çeşitliliğini artırırken , Mazda da üretim verimliliğini ve  karlılığını artırmayı hedefliyor.

Mazda'nın Toyota gibi bir firmaya teknoloji ihracatı gerçekten sevindirici haber. Belki de bu araç yeni Yaris olabilir.

http://www.mazda.com/publicity/release/2012/201211/121109a.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu ile ilgili bülten ;

Toyota Motor Corporation (TMC) ve Mazda Motor Corporation (Mazda) Mazda’nın Meksika’da bulunan ve şu anda yapım aşamasında olan fabrikasında büyük oranda Kuzey Amerika’da satılacak Toyota markalı bir araç üreteceğini duyurdu. Mazda2 tabanlı olacak olan sub-kompakt Toyota markalı aracın üretimi, yıllık 50,000 adet üretim ile 2015 yılının yaz aylarında başlayacak ve Toyota bayileri aracılığıyla satılacak.

Mazda’nın Meksika’daki fabrikasının Mart 2014’te sona eren mali yıl içerisinde üretime başlaması planlanıyor; Toyota, kendi aracına ilişkin üretim ekipmanı maliyetleri ve geliştirme maliyetleri ve fabrika’nın üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik masrafları uygun oranda karşılayacak.

Yapılan anlaşma ile birlikte, TMC Kuzey Amerika araç serisini güçlendirmeyi ve Mazda da üretim verimliliğini ve karını artırmayı amaçlıyor.

Mazda Meksika Fabrikası Özeti (17 Haziran 2011 tarihli Mazda duyurusundan itibaren)

Şirket adı Mazda Motor Manufacturing de Mexico S.A. de C.V.

Konumu Salamanca şehri, Guanajuato eyaleti, Meksika

Ürünler Mazda2, Mazda3

Yıllık üretim kapasitesi 140,000 adet

Çalışan sayısı Yaklaşık 3000

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...