Jump to content

Mazda 323 Hb (89-94) Halojen far cam ve arkası

carpetamam
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

http://www.rtmspares.com/index.php/Mazda-323-Astina-Hatch-1989-91-BG10-1/Mazda-Parts-/Mazda-323-Astina-Hatch-parts/Mazda-323-Astina-Hatch-89-91-Head-Light-Set-of-2-Accessories-/Detailed-product-flyer.html

yukarıdaki linkten şefaf camlı far almıştım yaklaşık 2 ay önce ama hala gelmedi, maillerimde cevap vermiyorlar.

Tavsiyem oradan alışveriş yapmayın, sanırım dolandırıldım :(

Asıl soruma gelince Türkiye'de yukarıdaki linkteki gibi şeffaf far bulabilir miyim?

Orjinal kalın camlar pek iyi aydınlatmıyor, özellikle aydınlatmasız köy yollarında uzunla bile karanlık oluyor.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş uyarı için teşekkürler ama sizin sorununuz farlarınız değil gibi; benim aracımın orjinal farlarının uzununu gören hayran kalıyor kısasıda çok ideal orjinalini değiştirme, ampullrin orjinal olup oladığına aracına uygun olup oladığına bir bakın eğer değilse değiştir güzel bir ayar ver düzelsin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında serviste baktırdım ayar için,

sorunun ampülden değilde camlar ve arkası orjinal değil ondan dediler ama orjinalide fiyatını hatırlamıyorum ama baya pahalıydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 3 ay önce kendim değiştirdim as 250 fargoların farlarıyla aynı çiftini 50tl ye aldım yanlış hatırlamıyorsam..

Şeffaf cammıydı desenlilerden miydi?

Bide nerden aldın Bursa'dan mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...