Jump to content

Mazda 2012 Kış Servis Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, bu geçtiğimiz cumartesi Maslak Evo'da Ben, Burak ve Savaş bir buluşma gerçekleştirdik. Aslında sadece benim aracımın bakımı vardı, Burak ve Savaş muhabbet ve kahvaltı faslı için geldiler sağ olsunlar..ikisininde ayaklarına sağlık.

Burak, çocukları Selim ve Mert'den dolayı biraz aramızdan erken ayrılsa da güzel ve keyifli sohbetti. Sonrasında biz Savaş'la acısını çıkardık, benim araç servisten çıkıncaya kadar, sağ olsun eşlik etti bana.

Tez zamanda tekrarlarız inşallah.:)

Servis ayrıntısına gelince direk faturayı paylaşıyorum arkadaşlar. Bu arada Evo'da Cem beyle tanışma fırsatım oldu, kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok sıcak bir servis ortamı var, bundan sonra bende Evo'cuyum. :)

post-6837-141695291833_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• S.Halilduru

8

• volkanstars

8

• İlhan

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kahvaltı içinde ayrıca teşekkürler :)

Bir sonraki bakımda görüşmek üzere :)

Evet, o kısmı atlamışım. Teşekkürler Burak kesene bereket :)

Bir sonraki bakımdan önce görüşmek dileği ile. Malum Ocak ayında ufak bir organizasyon düşünüyoruz. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lafı mı olur :D Geçen seferden Savaş'a borçluydum zaten ;) Çaktırmadan kapatmıştı masanın hesabını :)

Fatih'im sen gel sana kahvaltı değil döner ısmarlayacağım inşallah :D

Ocak ayında inşallah bir Krispy Creme yapacağız ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüh pegasusun kampanyaları kaçırmam kötü olmuş :D kış kampanyası sona erdi bu arada. dağılabilirsiniz :P

Sen gelemiyorsan, donugthları sana ben ulaştırırım Fatih'çim. Sen teslimat adresini yolla bana yeter. Ama sen gelirsen daha güzel olur, o başka...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah ilhancım, lakin donught gelene kadar "do not" olur :D 2 günde geliyor kargo. ben gelince taze taze yiyelim :) Bugün şemsiye aldım ayrıca :P güzelmiş . çakma bişey bekliyordum, gayet klas duruyor :) haydar niyetine kullanılabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda Beka servisinden 2 tane sms geldi.

"Mazda'nız baharı erken yaşasın. Periyodik bakım, yedek parça ve işçiliğinde 6 yaş üstüne %20. 6 yaş altına %15 iskonto."

2.gelen sms.

"Aracınızın bakım zamanı geldiğinde bizi arayın. Aracınızı adresinizden teslim alıp, adresinize teslim edelim."

Bu kampanyayı Mazda Türkiye'den bağımsız yapıyorlar sanırım. Normalde bu şekilde bir kampanya olmuştu 31.12.2012 son bulmuştu. Ama bir bayinin bu şekilde kampanya yapması gayet güzel bence. Birde üzerine biz çalışan insanlar için adresten araç alınıp, teslim edilmesi süper bir hizmet. Çok güzel hareketler bence bunlar. Devamını diğer servislerden de bekliyoruz inşallah. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar merhaba,

yahu bu 2006 model mazda 6'nın rot başı ve rot kolunun orjinalinin fiyatı ne kadar yetkili serviste acaba? bilgisi olan var mı?

biraz önce smb mazda'ya sordum. 558 tl + işçilik dedi :o :o :o bu rakam doğru mu yoksa bi yanlış anlaşılmamı var servisle aramda acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir motor kulağına 460 TL + KDV fiyat almış birisi olarak, sana verilen fiyatların doğru olduğunu söyleyebilirim...

Maalesef !!

böhöhööööyytttt :o :o :o Allah'tan yan sanayi diye bişey var :D ben o 558 tl'ye kaç takım yan sanayi rot başı ve rot kolu alırım biliyo musun 8:) 8:) üstelik bu 558 tl sadece 1'er adet rot başı ve rot kolu için. sağ sol alacak olsam 1.116 tl tutuyo...

yan sanayi rot başı 30 tl, rot kolu 30 tl. 2'şer tane olsa hepsi 120 tl. 10 katı fiyat farkı var. yani 10 kere rot kolu ve rot başı değiştiririm 1.116 tl'ye. arabayada 5 sene binsem anca 2 kere değiştiririm bu parçaları... :hi:

Allah'tan şu anda arabanın üzerindeki orjinal parçalarda sıkıntı yok da değiştirmek zorunda değilim  >:D merakımdan sormuştum servise. sormaz olaydım :sopa::kafa::sopa::kafa::sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bir önceki kampanyada olduğu gibi %30 indirim önümüzdeki zamanlarda tekrar olursa seviniriz. Buradan Mazda Türkiye'ye duyrulur saygılar :)

evet bekliyoruz dört gözle.. :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara SMB Mazda dan bugün mesaj attı.^^Yaz kampanyası ,Bakım ve Aksesuar harcamalarınıza  %25 indirim, Üstelik 3 taksit .^^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'da başladı mı?

Henüz resmi bir açıklama yok bekliyoruz.

Mayıs ortası veya 20'si gibi başlar diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...