Jump to content

Satılık Lpgli Mazda 3 Impressive 2011

gitaristt

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm mazdaclub üyeleri :) öncelikle aracımı satmak zorunda olduğum için çok üzgünüm Allah kimseye Mazdasını sattırmasın:( ev alacağım için aracımı satmak zorundayım ev daha ağır bastı inşallah evin  taksiti bitince tekrar alıcam.. aracımı çok kısa sürede satmak zorundayım ev avantajımı kaybet istemiyorum.. aracım 2011 model sedefli beyaz 26000 km de hatcback manuel vitestir.. impressive modelidir. burda özellik yazmama gerek yok :) aracımda kesinlikle değişen kaza boya yoktur yanlızca park halinde arka tamponun köşesine el avucu kadar sürttüler ondan dolayıda boyatmak dahi istemedim. almak isteyen olursa boyattırabilirim ama boyatılacak birşeyi yok. araç 43 sa 845 plakalıdır, 20000 km ye kadar kütahyada kullanılmıştır ve bakımları eskişehir mazda  servisinde yapılmıştır kayıtları mevcut aracıma nette 42500 den fiyat koydum ama mazdaclub üyelerine 41000 tl ye bırakırım yalnızca arayan mazdaclubtan arıyorum derse ii olur.. 0507 370 75 70 telefon numaram memurum aracım istanbulda 4000 km yapmıstır 2000 km uzun yolda yapılmıstır.. zavoli marka lpg mevcuttur ve her lpg tankı bittiğinde yarım depo benzinde kullanılmıştır hatta suan 1,5 depo benzinde kullanıldı ve gaz almadım benzinde kullanıyorum suan araç dosta gidecek bir araç gönül rahatlığı ile alabilirsiniz  istediğiniz servise gidelim araçta sorun çıkarsa servis parasını ve aracı görmek için harcadığınız yol parasını bile karşılarım alın binin ve bana dua edin... resimde ekleyeceğim müsait zamanda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar, alan kişiye de şimdiden hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

Allah gönlünüze ve kesenize göre bir ev ve tekrar bir Mazda verir inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Erdem. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun.

Yalnız sahibinden.com daki linki buraya verirsen resim eklemek zorunda kalmazsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı olsun kardeş araban sıfırdan farksız zaten umarım istediğin fiyata vede kullanıcısına satılır. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok tşk ederim daha öncede 2004 hb mazda 3 üm vardı bunu alırkende burada paylaşmıştım şimdi üzülerek satıyorm alana hayırlı olsun diyelim gerçekten gözü kapalı alınacak araç sahibindene de resim pek atamadım çok acele oldu biraz ev alma fikride pek yoktu aklımda birden gelişti http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-lpg-li-hatasiz-105852613/detay/ link burada ama burada da pek resim yok kısa zamanda yüklücem..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar daha öncede belirtmiştim ev alacağım için acil satılık mazda3 impressive 2011 model.. zavoli marka lpg ruhsata işli..26600 kmde.. kaza boya yok sadece tamponda çizik var ve rahatsız edici değil ilanda belirttim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-lpg-li-hatasiz-105852613/detay/ şimdiden alıcısına hayırlı olsun dosta gidecek temiz araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...