Jump to content

El Freni Işığının Yanıp Sönmesi?

Guest serhat1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest serhat1299

arkadaşlar 1-2 haftadır el freni ışığı yanıp  sönüyor. şöyleki;normal gittiğimde  ışık yanmıyor ama frene bastığımda yanıp sönüyor.fren hidrolik seviyesine baktım seviye min.denen cizgiye gelmiş.aracın altına ,lastik cantlarına baktım ama bir kaçak göremedim.

ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim,hayırlı işler........

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Frene basıldığında yanıp söndüğüne göre tamamen seviye ile alakalı, tamamlanması gerekiyor.. Yine de fren bu şakaya gelmez, kontrol ettirmekte fayda var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fren hidroliğinizi muhakak kontrol ettirin. Selman abinin de dediği gibi ihmale gelmez. Aynı şekilde fren hidroliği hortumlarınıda kontrol ettirin. Kaçak durumu çok ufak biryerden, az şekilde oluyorsa siz bunu göremeyebilirsiniz. Bir an önce servise yada bir ustaya göstermekte fayda var. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...
26.11.2012 at 20:52, Guest serhat1299 :

evet arkadaşlar aynen dediğiniz gibi fren balatasından oluyormuş.balatalar değiştimi fren hidroliği eski seviyesine geliyor

konu açılalı baya olmuş fakat şunu diyeyim balata her kademe incelmesinde balata değiştirecek olursanız yandınız. fren hidroliginiz azalmış görünüyor çünkü balatanız inceldi :) ekleyip devam edebilirsiniz . tecrübeyle sabit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...