Jump to content

Cd Çalar kodları.

Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Mazda 2 de akü değişince cd çalar kodlarını yeniden girmek mi gerekiyor?

Bu kodları nereden nasıl temin edebiliriz? Servise mi gitmek gerekir? Belirli bir ücreti varmıdır yoksa telefonla bu kodları verirlermi?

Teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Radyo/Cd Çalar cihazının kullanma klavuzunu kontrol ettinizmi ? Benim Megane II aracımda başıma gelmişti. Cihazın kullanma klavuzunun içinde, ilk sayfaya yapıştırılmış vaziyette kodlar mevcuttu.

Klavuzda böyle bir bilgi yok ise, serviste bu konuda yardımcı olur size. Bir ücret talep edeceklerine, ben pek ihtimal vermiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kod olmayabilir. Benim Mazda 3 aracımda okuma lambasını açık unutmuşum akü tamamen bitmişti.

Tekrar çalıştırdığımda radyo da herhangi bir kod problemi yoktu. Sadece kanal ayarları gitmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir zamanlar yedek anahtarla birlikte veriliyordu, yedek anahtarın halkasına yapışık olarak, bana verilmişti en azından....

Servisin elektrikçisine sorarsanız telefonla da söyler sanırım, ama sizi tanıyor olmaları gerekir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Mazda 2 de akü değişince cd çalar kodlarını yeniden girmek mi gerekiyor?

Bu kodları nereden nasıl temin edebiliriz? Servise mi gitmek gerekir? Belirli bir ücreti varmıdır yoksa telefonla bu kodları verirlermi?

Teşekkür ediyorum.

normalde aküyü değiştirecek kişi başka bir akü ile enerjiyi kesmeden bitmiş aküyü değiştirir.

en son akü değişiminde akücü kendi aküsünü yedekleyerek enerjiyi kesmeden yeni aküyü monte etmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...