Jump to content

Mazda6 Dış Modifiye

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• OveRMinD

15

• mazdamx-5

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Alles inclusiv...Bunu diyen sen değilmiydin Burak.Bu gelin arabalarında öne koyulan bebeklere benzemiş,kullanırken görüş mesafesi biraz kısıtlı olacak ama idare et işte. :tey: Yemişim kaliperini :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada panjurun bi kısmı görülebiliyor, görebildigin yere kadar bi bak abi sonrasını hayal gücünle tamamlarsın kanımca :D_

Şık olmuş ama benim hayal gücüm zayıf biraz panjurun gerisini hayal edmedim bir tarif etsen  :D

Birde farlarda film var galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genelde içten yapılıyor bildiğim kadarı ile.Ama dıştanda olabilir.Kesin olmak için çaktırmadan birisinin arabası üzerine denemek lazım.. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçtense üste para verseler olmaz,dıştan olabilir ama zannetmiyorum dıştan olacagını gittiğimde aklımda bulunsun sorayım gelecek hafta sonu benim arabayla gideceğim dışarıya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçtense üste para verseler olmaz,dıştan olabilir ama zannetmiyorum dıştan olacagını gittiğimde aklımda bulunsun sorayım gelecek hafta sonu benim arabayla gideceğim dışarıya

Dıştan boya tabaka bırakabilir ama eski bir far parçası üzerinde denemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer yanılmıyorsam ( aracın sahibi hakkında ) jantları kendisi aldı.bi akrabası jant satıyordu.( eğer o müşteriyse tabi.) dolayısıyla zannedersem araç galericidedir.bizde değil çünkü ama hemen aksesuarları bi servis müdürümüze sorayım.

Özden Hanım ,Burak vazgeçmiş fikrinden sormanıza gerek yokmuş. :) (Aman yanlış anlamayın şaka yaptıydımdı :) Gece gece bu lüzumsuzluklarda nerden aklıma geliyorsa :)  )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...