Jump to content

2013 Almanya TÜV Raporlarında Mazda Başarısı

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha da ilginci hersene bunları Almanya'dan duyuyoruz, yani yoldaki arabaların en kaliteliler olduğu Avrupa ülkesi desek yanlış olmaz değil mi...

Geçen bir forumda okudum, adamlar diyorki:

http://forum.donanimhaber.com/m_29062682/tm.htm

31 Mart 2010; 12:55:22 

mazdanın doğru düzgün web sitesi bile yok. arabasını napacanız.

http://forum.donanimhaber.com/m_36343281/tm.htm

29 Aralık 2009; 19:52:27 

müteferric çok üzgünüm ama intense le ilgili bilmediklerin olabilir.1.8 intense in performansının tamamen 1.5 aynı olduğunu biliyor muydun????

ayrıca bunun sebebinin intense de kullanılan cvt şanzuman olduğunu biliyor muydun? mitsubishi forumunda direk 1.8 ilgili bir başlık war onu bulup okumanı şiddetle tavsiye ederim.ayrıca mazda 3 ünde testine çıkmanı tavsiye ederim iç donaımı ne kadar harika olursa olsun 1.6 105 beygirlik bu motorun aracı taşımadığı söyleniyor.bunları incele fikrin 1.5 lancer olacaktır 

29 Aralık 2009; 20:09:25 

Intense ile ilgili bildiklerim çok fazla emin olun(sadece intensele de değil,yorum yaptığım her araç hakkında) Performansa son sürat olarak bakmadığım 120e kadar nasıl hızlanıyorsa onla ilgilendiğim,ve direksiyondan kumanda edince daha da farklı olabiliceği için pek bir sorun yok.Lancer ben aldım siz almayın' konusunu diyorsan herşeyi okudum biliyorum.

Intense'i sadece 1.8 olduğu için değil,ses sistemi,kule gergisi,standart sportif aksam,kısacası donanımı eksiksiz olduğu için seviyorum.

Mazda3 test sürüşü çıktım.Kim taşımadığını söylüyorsa bence yanılıyor.Gayet de seri(otomatik vitesti kullandığım).Ki olumsuz yorumlardan çok 'mazdanın 105 beygirin aksine iyi bir performans sunduğu da' forumda bir çok konuda belirtiliyor.Umarım bunu söylerken siz de test sürüşüne çıkmışsınızdır.

O yüzden bence Lancer 1.5e rakip olarak Mazda3e çatıyor.Fakat Lancer 1.8 2sini de geride bırakıyor

29 Aralık 2009; 20:18:15 

hayır test etmedim yorumlara dayanarak konuşuyorum.fakat şu war unutma.mazdanın yedek parçası mitsubishiye oranla inanılmaz pahalı!!! bu bi gerçek.ayrıyeten 1.8 araç alıcam vergim yüksek olacak 10 15 milyar fark wericem benim için o araçta hem donanım hem performans olmalıdır.şunu diyeyim 1.5 motorla aynı performansı veren bir 1.8 motor bence saçma....hem vergisi yüksek.hemde yakıtı fazladır.tamam donanım şahane.süspansiyen v.sde harika.ama bu araç performans aracı o aracı manuel şanzuman yaparlarsa eywallah ama CVT ye ...

--

Vatandaş almamak için kolaylıkla bahane uydurabiliyor görüyorsunuz, çünkü etrafda fazla görmüyor aracı ve kötüdür heralde diyip bilmeden araştırmadan sallıyor ulu orta.Bunları okuyan binlercesi de inanıyor....

Dün bir araç kiralama yetkilisi hem Mitsubishi  hemde Mazda için iyi arabalar değil demiş bayan arkadaşımıza ,  ne diyelim ki biz şimdi arkadaşa işin içinde bu dangozlar var diye onların beyanatları daha değerli oluyor anlamayanın gözünde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette Mazda araçlarının ilk 10 da olması beni çok sevindiriyor, ancak Toyota yı da tebrik etmek lazım, tipsiz mipsiz, ruhsuz muhsuz ama sağlam araçlar. tabi kendi sınıfında Golf da iyi iş çıkarmış.

Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...