Jump to content

Orijinal Mazda3 Tüm Jant Modelleri

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

http://phwt.mazda.co.uk/Image/GetImage/5271 kırmızı arabaya güzel olacagını düşünüyorum fiyatı nedir acaba

Bu jant 17"

348+KDV

16 " olan modeller hangileri acaba ve fiyatlarınıda bildirirseniz çok memnun kalırım...

Tüm 16" jantlara fiyat çıkartmam mümkün olamıyor, ancak sizin beğendiğiniz jant varsa seve seve fiyatlandırabilirim...

Özür dilerim Oem yazmışsınız şimdi farkettim. Olsun fiyat nedir?

Tüm jantlar OEM yani diğer bir tabirle ORJNİAL...

iyi günler kolay gelsin.5677 nolu jantın fiyatı nedir? Ve 17" ve siyah versiyonu mevcut mudur?

Bu jant MPS'nin orjinal jantıdır. 18" ve gri ve koyu gri renklerde mevcut. Aynı jant gri olarak Rx8 40.yıl serisinde, koyu gri olarak 2011 Rx8'de de kullanılmıştır. 407+KDV

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Selamlar,

643 nolu jant ile  Türkiye'de satışa sunulan 1.6 Touring var mıdır? Yoksa satış esnasında bu jantları da opsiyonel olarak koyup  değiştirterek satabiliyor mu bayiler?

643 17 inç jant mıdır? Açıkçası ikinci  el bir mazda 3 almayı  düşünüyorum. Ekteki resimdeki jant var arabada, satıcısı orjinal ilk aldığımda böyleydi diyor fakat ben hiç bu janttan görmemiştim Türkiye'deki mazdalarda.

ky2g7.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

643 nolu jant ile  Türkiye'de satışa sunulan 1.6 Touring var mıdır? Yoksa satış esnasında bu jantları da opsiyonel olarak koyup  değiştirterek satabiliyor mu bayiler?

643 17 inç jant mıdır? Açıkçası ikinci  el bir mazda 3 almayı  düşünüyorum. Ekteki resimdeki jant var arabada, satıcısı orjinal ilk aldığımda böyleydi diyor fakat ben hiç bu janttan görmemiştim Türkiye'deki mazdalarda.

ky2g7.jpg

Bu 17" 'dir. bunlar orjinal olarak BK kasa araçların en üst (sport) versiyonunda (sadece AT olanlarda) bulunmaktadır. Ama bu araçlar gerçekten nadir bulunur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

6009 ve 6057 'nin fiyatlarını öğrenebilirmiyim ?

6009 16" KDV dahil 341TL

6057 17" KDV dahil 417TL

indirimsiz fiyatlar bunlar, Kampanya var tabiki...

Ancak bu jantları almak isterseniz hemen sipariş vermeniz gerekir. Çünkü jantların ithalatı gümrüğe takılma durumuna göre uzayabiliyor. Elimde set olarak yok. acil durumlar için tek tek var.

Görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Arabanın üstündeki resmini de koyun da görelim ne kadar güzel olduğunu.

Bu jantlar şuanda kaçırılmayacak bir fırsat. Son 4 set için fiyatlar geçerli. Hem de bonusa 5 taksit yapıyorum. Çelik bijon ve siyah renkli skyactive orta kapaklarını da hediye ediyorum. Sonra fiyatı tekrar 430a çıkacak. İlgilenen forumdaki arkadaşlara duyurulur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Arabanın üstündeki resmini de koyun da görelim ne kadar güzel olduğunu.

Kışlık lastiklerimi takınca foto koyarım inş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3'ün kendisinden önce jantlarını mı alsam ne?

:P

Jantlar o kadar güzel ki sağ taraf lastikler eski orjinal jantları ile sol tarafa da yeni aldığım jantları mı taksam diye bile düşündüm...  :D

Mazda alacaksanız kesin alın derim Veli Bey...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...