Jump to content

Araç Gaz ve Benzin Yemiyor

sharwz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yakınlarında tavsiye edilen bir LPG ustası varsa ona göster, zaten sadece tek bir markaya bakmıyolar diye biliyorum. Bizim gittiğimiz usta Atiker, Lavato vs hepsine bakıyordu.

Yada istersen dediğin Zavoli'yi telefondan ara durumu anlat belki fikir beyan ederler.

Aracı aldığım yer Zavoli otogaz dönüşümü yapan bir yer kocaeli sanayide... Arkadaşım üni.den ayrıca. Aradım sordum, o da bakmak gerek birçok şey olabilir diyor, Atiker e gitmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi... Umarım sorunu çözeriz...  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim aracın soğutma suyunu kontrol etmende fayda var bir şekilde eksilmiş olsa aynı şeyleri yapar.Regülatöre su yetersiz gidince benzine geçer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Montajı yaptırdığın usta yakınsa göstermeni tavsiye ederim... Ya da; bu işten anlayan bir usta... :)

Abi günaydın bu arada... Dün iş çıkışı benim Ufuk abi var Japon Motorcusu, aracı gösterdim. Lpg kanallarında tıkanma olabilir dedi, 3 tane kanalda (adı gelmiyor aklıma, filtreye doğru uzanan hortuma bağlı 3 adet yada 4 adet fincan gibi parçalar) elimi gezdirip, her birinin titreşim farklarını görmemi istedi. Beyin maşallah iyi dedi. Sıkıntı yok fakat pis gaz mı kullandın sen dedi. Aygazla fulle düzelir, düzelmezse Ordu'da Zavoliye git, selamımı söyle geri çevirmesin ilgilensin aracınla dedi.  ;D Adam adam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler sayın "NoooFearrrr" ... Sanırım artık yapılacak olanlar ortada ...  Düzelecek İnşallah.

Kolay gelsin, rica ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vardır, rölantiyi bile etkiler... Sağlam olduğundan emin ol... Su kaçırıyorsa belli eder zaten, kireçlenme olur üzerinde...

Abi kireçlenme olur dediğin şey, yani baktığımda üzeri beyaz kireçli olacak öyle mi? Bu nasıl ve neden olabilir abi?  :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi kireçlenme olur dediğin şey, yani baktığımda üzeri beyaz kireçli olacak öyle mi? Bu nasıl ve neden olabilir abi?  :ohmy:

Araçlarda saf su olmadığına göre, su kaçağı olan yer zamanla suyun kireç izini bırakır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...