Jump to content

Tebrikleri Alayim

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazdalariniz  yarisiyor etkinkigi kapsaminda düzenlenen geleneksel birinci "mazdanizin resmini banner yapalim :boks:" yarismasinda acik ara farkla  :o ,(es-dost, konu-komsu, hisim-akraba destegi olmadan 8:) )birinci olmusum  :tey:

bannera resmim konmus bile  8)

imageeagl.jpg

(hakli gururunu yasadigim sampiyonlugumla ilgili basligi kendim acmis olmamak icin ancak bu kadar bekleyebildim sayin yonetim :kafa:)

roportaj kabul edilir :geyik:

imagewcwy.jpg

Not:Yukarida yazilanlar bol miktarda makara/geyik/saka ihtiva etmektedir, yazanlarin yazarin gercek karakteriyle uzaktan yakindan alakasi bulunmaktadir.  :nea: Yazanlari yazarin kisiligine mal eder tarzda yazilacak cevaplarla :ohmy: ilgili mudahale forum yonetimi tarafindan gecikmeksizin kafa goz ayirt etmeksizin yapilacaktir :sopa: (umarim >:() (mevkili tanidiklarim var ;)

Cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz, yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

19

• Mehmet Özdemir

2

• İlhan

2

• domestos

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kardeşim senide, guzunuda tebrik ediyorum. Temiz ve şaibesiz hak edilmiş bir galibiyet. Bu arada Cevşen filan tak guzuna, aman nazar değmesin. :nazar:

Kal sağlıcakla Onur'cum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrik ederim... Yazdıklarından belli olduğu üzere keyifler 1.000.000 olmuş... Allah keyfini bozmasın... Ama Ocak veya Şubat 2013 banner benim olacak inşallah... Çekişiriz. Rekabet güzeldir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim senide, guzunuda tebrik ediyorum. Temiz ve şaibesiz hak edilmiş bir galibiyet. Bu arada Cevşen filan tak guzuna, aman nazar değmesin. :nazar:

Kal sağlıcakla Onur'cum. :)

Tesekkurler abi, iyi dedin bak bunu, ne zaman bi resim koysam, birsey yapsam biri geliyor durtuyor arabaya :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrik ederim... Yazdıklarından belli olduğu üzere keyifler 1.000.000 olmuş... Allah keyfini bozmasın... Ama Ocak veya Şubat 2013 banner benim olacak inşallah... Çekişiriz. Rekabet güzeldir. :D

Tesekkurler abi, ben sirami savdim zaten ama rekabet olsun hazir araba yeni yikanmisken bi kac foto daha cekeyim madem bu kadar iddalisin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginçtir o kadar dikkat ettim Burak'ın haber verdiğ günden bu yana. O gün bu gün halen denk gelmedi bu banner bana. :)

Bende ilk basta hic gorememistim ama bir iki seferdir denk geliyor, acaba yonetim sitenin kodlarindan ayar cekip benimkinin daha seyrek gorunmesinimi sagliyor  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...