Jump to content

Tebrikleri Alayim

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tebrikler.

Evet bana da hiç denk gelmedi.

Acaba sırf sen mi görüyorsun Onur :D :D

Bana da !!

8:)

Tebrikler, kazasız günler.

:nazar:

Dava açarım yönetime  >:(:jedi:

:geyik:

Teşekkürler  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

19

• Mehmet Özdemir

2

• İlhan

2

• domestos

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkürler :hi:

(hocam 8/1'i anlayamadim ben  ???)

banner ın üzerine tıklayın, her tıklayışınızda 8 fotoğraftan birisi gelecek.

Banner'da 8 fotoğraftan biri senin aracının fotosu olduğu için Onur kardeşim bu nitelemeyi yapmış olabilir diye düşündüm ben...

Bu arada uzun uğraşlar sonucu fotoğrafı görmeyi başardım...  Hakikaten çok çok estetik olmuş... Tekrar tebrikler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Banner'da 8 fotoğraftan biri senin aracının fotosu olduğu için Onur kardeşim bu nitelemeyi yapmış olabilir diye düşündüm ben...

Bu arada uzun uğraşlar sonucu fotoğrafı görmeyi başardım...  Hakikaten çok çok estetik olmuş... Tekrar tebrikler.

Olabilir  ???

Tekrardan tesekkkurler :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler abi benimkide istediğim kıvama gelince bir rakibinde benim haberin olsun :D

Tesekkurler kardesim, herzaman rekabete beklerim :hi:

Hatta izmire yolun duserse bi iki fotografida beraber cekeriz, dostluk kazanmis olur  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın honuuu  tebrik ederim sizi, aracınızıda güle güle kullanın, hakettiğiniz bir galibiyet vede birincilikti. siz bu fotoları ilk forumda yayınladığınızda ben çok beğenmiştim hatta ''katalog fotoğrafı gibi''  olduğunu sölemiştim. Bir sonraki aya ben çok farklı fotolarla katılacam, yarışmada bende varım diyebileceğim fotolar hemde. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler..

Tesekkurler :hi:

sayın honuuu  tebrik ederim sizi, aracınızıda güle güle kullanın, hakettiğiniz bir galibiyet vede birincilikti. siz bu fotoları ilk forumda yayınladığınızda ben çok beğenmiştim hatta ''katalog fotoğrafı gibi''  olduğunu sölemiştim. Bir sonraki aya ben çok farklı fotolarla katılacam, yarışmada bende varım diyebileceğim fotolar hemde. :)

Tesekkurler, onumuzdeki aya baya iyi fotograflar olacak galiba, bende varim diyenler iyice cogaldi, kolay gelsin abi sizede :hi:

Kaf Kaf her daim birinci :)

Izmirli degilim ama bende artik kilibik tayfaya kaydimi yaptirdim, bildigin hanim koylu oldum iyice :D tesekkurler :hi:

tebrikler :)

Tebrikler Onur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen düzelteyim :D 9 fotoğraftan biri :D

Yarışma kazandı diye tek onu yayınlayacak değildik herhalde :D ama belki ileride tüm ayların birincisini belirlemek için bir yarışma düzenlersek ona daha farklı muamele yapabiliriz :D

Onur, eğer istersen resmin arka planında aracın plakasının görünmediği halini de yayınlayabiliriz. O şekilde resmin bütünlüğü bozuluyor ama tercih plaka görünmesin dersen o şekil yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen düzelteyim :D 9 fotoğraftan biri :D

Yarışma kazandı diye tek onu yayınlayacak değildik herhalde :D ama belki ileride tüm ayların birincisini belirlemek için bir yarışma düzenlersek ona daha farklı muamele yapabiliriz :D

Onur, eğer istersen resmin arka planında aracın plakasının görünmediği halini de yayınlayabiliriz. O şekilde resmin bütünlüğü bozuluyor ama tercih plaka görünmesin dersen o şekil yapılabilir.

Problem yok, bannerdakine kadar birsürü plakam görünen fotoğrafım var forumda, birşey olmaz inşallah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...