Jump to content

Mazda'nın Servisleri Pahalı Efsanesi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ahmet çok para ama servisler ve otomotiv sektörü parayı yedek parçadan kazanıyor daha önce konusu geçmişti bizim Mazdayı parça alıp dizeyim desen 150 milyara anca dizersin

Bana kalrsa bir tamir çaresine bakın dışarda iyi bildiğiniz bir ustadan fikir alın servisler tamir etmez değişir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bir zaman opel varken ABS lambası yanmaya başladı ve devre dışı kaldı gittim servise ABS sistemi komple değişmesi lazım dediler ve 700 YTL fiat çıkardılar eeee sonramı çektim baş ustayı bir kenara vardır bunun bir çaresi hele sen şuna bir el at sonrada bir test sürüşüne çıkarız dedim ve sorun tekerlere yakın bir yerden kaplosu kopmuş bir lehimle halloldu çıktık test sürüşüne ve ustayı memnun ettim işlem tamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bir zaman opel varken ABS lambası yanmaya başladı ve devre dışı kaldı gittim servise ABS sistemi komple değişmesi lazım dediler ve 700 YTL fiat çıkardılar eeee sonramı çektim baş ustayı bir kenara vardır bunun bir çaresi hele sen şuna bir el at sonrada bir test sürüşüne çıkarız dedim ve sorun tekerlere yakın bir yerden kaplosu kopmuş bir lehimle halloldu çıktık test sürüşüne ve ustayı memnun ettim işlem tamam

Biz olsak kara kara düşünür veririz 700 YTL yi.. İşi bilmek bu olsa gerek..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi çok ayıp olucak ama ben o servisin .....  .....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O servis bu servis yok bütün servisler tamir yapmaz bildiğim kadarıyla hata yapan parça değiştirilir,tamir imkanı olsada onun için servis ustalarıyla ilişkilere dikkat etmek lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Servis goruslerımızı nereye yazıyoruz bılemedım ama buraya yazmayı uygun gordum admınım uygun bulmazsan lutfen yerını degıstırın.

Oncelıkle dun m.b basayar ın sasmazdakı yenı yerıne gıttım gercekten devasa ve buyuleyıcı olmus sansıma tanımıyorum ama tolga beyde oradaydı yedek parca satısta kendımı tanıtmadım nedense acalem vardı zaten,neyse aracımın yanındakı glx yazısını almam lazımdı ve allahtan bulabıldım ama benı sasırtan sadece 5x10luk bı stıcker ıcın 12 lıra ıstemelerı neyse sorun hallolduda konu kapandı goruslerımı bakıma gıttıgımde dahada uzunca yazıcam ıns...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bende Mazda 2001 323 var Bu yaz perdiyodik bakım 260 Tuttu, (fren balatarı değişmedi). Ortağımda 2006 Ford focus Dizel Otomatik var balatalar dahil 280 Tuttu.Geçen sene Bitane de Opel Astra H 2005 var bende, onada periyodik bakım için Balatalar dahil 350 vermiştim.Bana göre Mazda Yetkili servisleri pahalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bu arada 4 ay önce Marş Motoru ile problemim vardı Mazda'da, burada da dile getirmiştim.Servis Komple değişmesi gerektiğini söylemişti.Özel bir ustaya götürdüm Rover servisi aynı zamanda.80 Liraya halletti, şuana kadar bir problem yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...