Jump to content

Fiat LINEA

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:o kimsenin hoşuna gitmedimi yaa  :(

35.800 YTL ye 120 HP araba alıyorsunuz ya hemde az yakıyor  :nea:

Turboyu elden geçirirsek 150 HP alınır bu arabadan  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok biliyorumda fatoş bende yapıyorum arasıra bende tasarımcıyım.Yani demek istediğim büyük tasarımcı oldu bitti bile bi de şu ziphoyleri yapsaydı arkaya,mersoya transfer olurdu... :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün fiat a uğradık arkadaşla.. Linea yı inceledim. uzun fakat yine dar bir araba. Albealara oranla biraz genişlemiş..

oturma pozisyonuna baktığımda tipik fiatlarda olduğu gibi yüksek bir pozisyon var. Etrafa hakimiyet güzel. malzeme kalitesi çok iyi olmamaka beraber eleştirildiği kadar da dandik değil. araçta microsoftla ortaklaşa geliştirilmiş blue&me teknolojisi var.. Bluetoothla ilgili sanırsam. tam incelemedim. direksiyon oldukça iyi tasarlanmış. ele tam oturuyor. aracın burnu uzun. bu araca aerodinamiklik kazandırmış. Motor seçenekleri şuan multijetler (dizel) mevcut. Turbolu t-jet motor ve otomatik vites seçeneği eylül ayında dahil olacak. bagaj ise oldukça derin. bagaj kapagında kol yok içerden açılıyor. aracın yüksek bir yapısı var. sonanım seçenekleri arasında 15" 16" 17" inç jantlarla alınabiliyor.. fiyatına göre iyi bir izlenim bıraktı bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın ön kısmı puntonunkiyle aynıdır,aslında sadece sedanın yapılması düşünülürken, tasarımı geliştirilerek bu halini almıştır.

Ayrıca söylememe gerek yok, türk mühendisler tarafından tasarlandı..

Bi güzel ayrıntı daha, usbden shuffle özelliğiyle mp3de çalıyor, eğer bu aracı alacaksanız kesinlikle blue&me olanını alın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...