Jump to content

Bravo 34 THK 29 Plakalı Taksi

EfeAksoy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah trafikte gördüm ama kar&buz olan yollarda problem yaşamamak için fotoğrafını çekemedim.

34 THK 29 plakali taksinin arkasinda "SEHİT AİLELERİNE UCRETSİZDİR" yaziyodu.. Duzelmemiz icin hala umut var sanirim! Tebrik ediyorum kendisini!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de tebrik ederim. Başka bir ilde ( sanırım Antalya idi )  başlamıştı bu uygulama . Genişlemesi gerçekten sevindirici. Hiçbir şey o ailelerin acısını dindirmez ama en azından gönüllerini almak için bir çabadır.

Takdire şayan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakında PKK yandaşları içinde çıkar bu uygulama. :(

Ne de olsa anlı şanlı böyüklerimiz bile acıyor ya onlara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel uygulama tebrik etmek gerek, umarım samimidirler, günümüz insanının samimiyetine pekte inanmıyorum artık, yani böle yapıp normal müşteri sempatisi toplayıp, menfaat çabası olasılığıda yok değil hani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygulama samimi ise, taktire şayan bir uygulama. Taksici arkadaşın huyunu, suyunu, karakterini bilmiyorum. O yüzden şu anki yapacağım yorum, bahsi geçen arkadaşa değil.

Lakin ben farklı bir açıdan baktığımda, biraz pazarlama reklamı gibi kokuyor. Yapılan iyiliğin, hayrın gizli olanı makbuldür. Malumunuz her türlü şeyi istismar edebiliyoruz biz insanoğlu. Burada taksici arkadaşın niyeti elbetteki çok önemli. Yapılan iyilik, iyiliği yapan kulla, Allah arasında kalmalıdır bence.

Diğer bir bakış açısıda, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Pazarlamada, reklamda olsa, ortada yapılan bir iyilik var. Bu gerçeği de görmemezlikten gelemeyiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Söylediklerinde haklı olmak ile birlikte yapılan iyiliğin başkalarına örnek teşkil ediyor olması da bazen hayrın yayılması için gereklidir.

Ben o kadar katı bakmıyorum çünkü bu hareket iki tarafı keskin kılıç gibi. İnsanlar hemen takdir ederler ama bir problem çıkarsa da iki dakikada yerin dibine sokarlar. Samimi değilse bu riski alamaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel takdir edilecek bir davranış.. ama, ya şehit ailesi olmayan biri ya da birileri gelipte ben şehit ailesiyim derse bu vatandaş ne kadar dayanır bu işe? içindeki o kutsallık inancı daha ne kadar devam eder? Şehit cenazesi sırasında şehit evine girip hırsızlığın olduğu bir ülkede bunlar da olur sanıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hizmetten faydalanmak için şehit ailelerine verilen bir kartın gösterilmesi gerektiğini biliyorum. Eski haberde öyle okumuştum. O yüzden çok olası değil bu dolandırıcılık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde iğne ucu kadar boşluk olsa yasada orayı delmeye çalışan tipler çok.. yani suistimaller bu güzel düşünceli insanlarımızı da zamanla köreltir, azaltır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın içine yazsa daha samimi olur ve daha az reklam kokar...

yinede bu zihniyet içinde olan herkesi canı gönülden tebrik ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın içine yazsa daha samimi olur ve daha az reklam kokar...

yinede bu zihniyet içinde olan herkesi canı gönülden tebrik ederim...

Tamamen katılıyorum, ayrıca; herkes üzerine düşeni yapsa o yazının çok fazla anlamı kalmazdı...

Taksiciyi can-ı gönülden kutluyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...