Jump to content

2004 Mazda3 Kelebek Boğazı

BekNes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar yeni konu açmak zorunda kaldım. Aracım şuanda vites değiştirirken gaz takılı kalıyor yani 2500 devirde vitesi değiştirirken ben gazdan ayağımı çeksemde 4 5 saniye gaz takılı kalıyor sonra 1500e düşüp orada araba hareket halinde ise hiç düşmeden duruyor. Durduğum zaman düşüyor ama bu daha öncede olmuştu akü kutup başını söküp takınca düzelmişti şimdi yine yaptım ama düzelmedi. Acaba Mazda 3 lerde kelebek boğazı kalibrasyonu yapılıyor mu ? yapılıyorsa konya veya ankarada nerede yaptırabilirim yardımcı olabilecek var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok benzer bir durum eski aracım 2004 Model Mazda6 da olmuştu. Kelebek boğazı kurum bağlamış ve aynı semptomlarla ustaya gitmiştim. Temizlendikten sonra hiçbir problem kalmamıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki kalibrasyonla ilgili bir bilginiz var mı? bazı sitelerde eksi kutup başını frene basarak söküp 10-15 dakika bekleyip takmak gerekiyor diyor ve çalıştırınca gaza hiç dokunmadan arabanın en sıcak konumuna gelene kadar beklenmeli diyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki şu halleder diyebilidğiniz bir usta var mı ? çok sıkmaya başladı bu durum beni arabadan soğutacak :(

Ankara'yı bilmiyorum malesef, Ankara'lı kişiler yardımcı olabilirler. Bir de yetkili servisler var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki şu halleder diyebilidğiniz bir usta var mı ? çok sıkmaya başladı bu durum beni arabadan soğutacak :(

Forumda araştırırsanız Ankara'da iyi usta tavsiyesini bulabilirsiniz... Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...