Jump to content

İlgililere Şikayet Ediyorum

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

teessüf ederim...

zaten benımde bı garantım bıtsın hemen bulcam bı kalıtelı usta sanayıde kı zaten var aramak gerekmez elımızı sallasak kalıtelı ustaya denk gelır

abi valla sanayideki ustaların ellerıne su dokemez mazda servısındekı adamlar ben bunu bılır bunu soylerım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• domestos

4

• Yusufsinan26

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Burda ayrım yapmak istemiyorum ama Muğla Gören ve Diğer Mazda servisleri dersem abartmış olmam heralde.

abartma tabi... :) kinaye bizimkisi...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vaybe sizinki gibi sanayimiz olmadığı için şanssız hissetim kendimi.

yok be abı butun sanıyelerde var sen dert etme servısten kat kat kalıtelı ustaların oldugu:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teessüf ederim...

yok be abı saka bı yana gercekten eskıshır servısten gercekten hıc memnun degılım sızı tenzıh ederım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

beyler benim ivedik organizedeki ustamın adresini veriyim oraya gidin.

mazda servisindekilerden daha ustadır kendisi. benim hava filtre hortumunu o yaptı. gittik hortumcudan aldık ve adam oraya uydurdu. bir gitmenizi tavsiye ederim ama gitmeden önce arayın. eğer isterseniz telini veririm. en azından görün derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kışın arabasızlık gerçekten çok zor. Bu kadar çok problemle karşılaşmam, dediğin gibi normal değil. Kurban da kesmiştim. Nazar mı var acaba ?  :(

ben geçen kış bir kendimden geçtim direksiyonda .Allah korudu yine ucuz atlattık. 1 ay arabasız kaldım .  Ömrümde hiç bayılmadım ama o an ışıklar bir karardı . Gittim doktora , mr , eeg , tansiyon , seker hic birsey yok :) bende alternatif tıbba yöneldim , okudum :D

Safer ayına dikkat etmek lazım :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise gore silecek suyum donmus ondan on cam yikama calismiyormus. Tamami -30 derece antifirizli olan silecek suyu +5 derecede yagmurlu bir havada donuyor. Hem de oyle bir donuyor ki far yikama sikir sikir calisirken cam yikama borusundaki su donuyor. Bak sen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım çabuk hallolur, yalnız üretim hatası derlerse, hangi Takumi'nin yaptığını bulur bu Japonlar...

o takumi harakiri yapsın :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orbituz abi var mı gelişme ?

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Ben de soracaktım şimdi. En son ;

Şimdi aracımın durumunu doğrudan Mazda takip ediyor. Bu iş için bizzat bir kişi görevlendirildi. Umarım bu sorunların kaynağını tespit edip çözümünü en doğru şekilde yaptırırlar.

demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi günü aradılar, araç hazır olmuştu. Yurtdışında olduğumdan ancak bugün gelir gelmez gidip aldım. Problemler çözülmüş. Şu anda bir sorun görünmüyor. Umarım bir daha bu sorunlar tekrar etmez.

Fakat mazot borusunun nasıl patladığı hala meçhul, fabrikasyon hata deniyor...

Mazda'dan bu konu ile ilgilenenlere teşekkür ederim. Bu ve benzer olayların tekrarlamaması için, yapılması gerekenler ciddi olarak tetkik edilir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecmis olsun, umarim sorunlar tekrar etmez. Bence su an icin hersey duzelmis gibi olsa da, gerekirse ust makamlara bahsettiginiz -30 derece antifirize ragmen +5 derece de silecek suyunun donmasi raporu  raporu bildirin. yenilir yutulur bir "yalan" degil bu malum. En azindan servisin kivirma,gecistirme konusunda basarili oldugunu ogrenip belki uyarirlar da sizden sonra kimsenin cani sıkılmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...