Jump to content

Sise Xenon

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 138
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

13

• MuRDoC_111

23

• Selman

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kampanya var, kaçırma....

hakikaten o işi de ilan edeyim burdan,serviste yedek parçacı Bülent abiyi kafaladım kısa+sislere xenon montaj dahil 800 ytl  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hakikaten o işi de ilan edeyim burdan,serviste yedek parçacı Bülent abiyi kafaladım kısa+sislere xenon montaj dahil 800 ytl  :o

Alkışlar arkadaşımız için, Murat uzatır Volkan o zamana kadar dert etme.... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cok ıı fıyat yaw...Ben bugun servısteydım hatta Abdullah Abıye sordum sıs ıcın xenon var mı sızde dıe oda solemıstı bana 300 e getırttırız dıe

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bugün neredeyse herkes servisteymiş,kimse kimseyle karşılaşmadı ne kadar ilginç  8:)

Ben yoktum valla... 8:), bu sise 300 ne iş Volkan, sisler ucuz mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi masallah yani kafalamanında bu kadarını ilk defa gördüm, helal olsun_ayakta alkıslıyorum Volkan Abi ;D_...de benden gecti biraz :P;D_aman kacırmayın diyim, kacıran pişman olur sonra_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi masallah yani kafalamanında bu kadarını ilk defa gördüm, helal olsun_ayakta alkıslıyorum Volkan Abi ;D_...de benden gecti biraz :P;D_aman kacırmayın diyim, kacıran pişman olur sonra_

sevisteki herkesle aram çok iyidir İrfan,kırmazlar beni böyle konularda,hem onlarda para kazanıcak sonuçta  ;) tanesini 750 milyona satıyolardı,şimdi hem sis hem kısa 800 milyon  :o ledli stopları da o paraya aldıysan benim sayemde,Bülent abi haşladı beni bugün biraz...senin dalgana birsürü indirim yaptım dedi  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bugün neredeyse herkes servisteymiş,kimse kimseyle karşılaşmadı ne kadar ilginç  8:)

abi sorma_ben stopları taktırırken bi sedan geldi gece mavisi yanastı yanımıza ;D_tabi hemen aklıma Murat geldi_gectim Murat ın olabilecegini düsündüğüm arabanın arkaya cift eksoz mu diye bi bakayım dedim, baktım degil tek eksoz var_tabi sima olarak tanımadıgımız için birbirimizi neyse işte anlasamadık orda_sonra tampon falan derken çift eksoz lafı acıldı Apo Abi led leri takarken sonra şey dedi, daha demin ki arkadasın arabada cift eksoz vardı polisler cevirip... falan derken anladı tabi giden Murat mıs :P_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz kimiz biliyor musun deseydin ona, haşlama bizim uzmanlığımızdır falan makamından çalaydın.....

abi şaka bi yana çok kahrımı çekiyolar ya,aram çok iyi hepsiyle  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevisteki herkesle aram çok iyidir İrfan,kırmazlar beni böyle konularda,hem onlarda para kazanıcak sonuçta  ;) tanesini 750 milyona satıyolardı,şimdi hem sis hem kısa 800 milyon  :o ledli stopları da o paraya aldıysan benim sayemde,Bülent abi haşladı beni bugün biraz...senin dalgana birsürü indirim yaptım dedi  ;D

Allah razı olsun Volkan Abi senle bi ara rx-8 jantı sormaya gidelim ;D:D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...