Jump to content

Sise Xenon

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 138
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

13

• MuRDoC_111

23

• Selman

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi sorma_ben stopları taktırırken bi sedan geldi gece mavisi yanastı yanımıza ;D_tabi hemen aklıma Murat geldi_gectim Murat ın olabilecegini düsündüğüm arabanın arkaya cift eksoz mu diye bi bakayım dedim, baktım degil tek eksoz var_tabi sima olarak tanımadıgımız için birbirimizi neyse işte anlasamadık orda_sonra tampon falan derken çift eksoz lafı acıldı Apo Abi led leri takarken sonra şey dedi, daha demin ki arkadasın arabada cift eksoz vardı polisler cevirip... falan derken anladı tabi giden Murat mıs :P_

Hadı canım İrfan senmıydın abı o :D Tuhh tuhh walla bende tanımadıgım ıcın ole bakmakla yetındım sadece antısosyal oldugumuz ıcın :D Ya kestırdım bı tane egzosu bıras tekle takılacam ortalık yatısıncaya kadar..plakalarda yoktu dıkkat ettıysen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Apo abi onu sallamış biraz,yok 300 milyona xenon filan  ;D

Walla sallamısmı bılemıcem ama Bulent Abıye sordu da soledı hatta..Ben dırekt cıngenlık bıle yaptım abı daha ucuza bulunur dısardan cok fazla soledın falan dedım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent Abi kesin halojen ampulleri mavi kaliper boyasına bulayıp xenon diye takacak arabaya :D;D:tey:_bence fiyat hala fazla ;D

_şaka bi tarafa eger 300e satıyorsa sisler için xenonu niye daha 2 ay önce bana "sana 650 olur" dedi ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaka değil mi bu İrfan  :o

abi dediğim gibi eger halojen ampulleri mavi kaliper boyasıyla boyayıp sizin arabalara xenon diye takarlarsa gercek ;D:D_kaliper boyası kaç kurus ki abi, etmez 300 kagıt :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadı canım İrfan senmıydın abı o :D Tuhh tuhh walla bende tanımadıgım ıcın ole bakmakla yetındım sadece antısosyal oldugumuz ıcın :D Ya kestırdım bı tane egzosu bıras tekle takılacam ortalık yatısıncaya kadar..plakalarda yoktu dıkkat ettıysen :D

Hadi bakalım kıl payı kaçırdınız birbirinizi.Bundan sonra her servise gidişinizde yakanıza karanfil takınız bu siteden olduğunuzdan anlaşılsın diye.Yani olabilir ya denk gelme ihtimale karşın.Veya okulda öyle gezin. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi bakalım kıl payı kaçırdınız birbirinizi.Bundan sonra her servise gidişinizde yakanıza karanfil takınız bu siteden olduğunuzdan anlaşılsın diye.Yani olabilir ya denk gelme ihtimale karşın.Veya okulda öyle gezin. :tey:

;D:D_abi forumumuzun bi sticker ı olsa tam süper olacak_bide rozetini yaptık mı karanfile gerenk kalmayacak :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şakayı bir tarafa bırakıyorum, samimiyetle, biz geçen Cuma üç araba birden gittik ya, keşke ekici de aramızda olsaydı, gerek aşağıda gerek yukarıda arkadaşların ayakları suya erdi, var ya biz bir kere de oraya 7-8 araba birden gitsek, sonra duyacağımız fiyatlara inanamazsınız bile, inanın bu bir tek kulağının arkası kalmış elemana....

Mesele şudur ki, bizim organizasyonumuzu göstermemiz lazım......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birancığım afedersin ama bu iki süzme arkadaşa söyleyecek söz bulamıyorum, şunu diyebilirim ancak, bizi yani İzmir Mazda camiasını, internet alemine rezil ettiniz, hem aynı okulda oku, hem aynı arabayı kullan, aynı anda servise git, sonra da a-sosyal takıl, bravo yani.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birancığım afedersin ama bu iki süzme arkadaşa söyleyecek söz bulamıyorum, şunu diyebilirim ancak, bizi yani İzmir Mazda camiasını, internet alemine rezil ettiniz, hem aynı okulda oku, hem aynı arabayı kullan, aynı anda servise git, sonra da a-sosyal takıl, bravo yani.....

abi egildim baktım o kadar ipucu aradım, ne plaka ne cift eksoz_Murat iyi calısmıs, olay maalinde hiç iz bırakmamış ;D:D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi lafı biz yiyoz sen Biran Abi ye afedersin diyorsun :D_yoksa bizi begenmüğürmüsünüsssszz :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi lafı biz yiyoz sen Biran Abi ye afedersin diyorsun :D_yoksa bizi begenmüğürmüsünüsssszz :'(

Birancığım sağolsun biraz yumuşaktır bu otorite kurma açısından da, o bakımdan yani....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi egildim baktım o kadar ipucu aradım, ne plaka ne cift eksoz_Murat iyi calısmıs, olay maalinde hiç iz bırakmamış ;D:D:tey:

Ben bu Muratdan korkmaya başladım.Karabatak gibi walla.Kamufle süper.Avatardan anlamıştım ben ilk baştan. 8);D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korkmayin abi kolpa scarface im ben :D Walla ıstesek denk dusuremezdık ama dedıgım gıbı antısosyallıgım tuttu...Bıde rot kolunu yamultmusum dun, onun derdındeydım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...