Jump to content

Dikiz Aynası Altı Led Aydınlatma

arezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar uzun zaman sonra hepinize merhaba.Aşağıda yine kendi uygulamam olan ayna altı led aydınlatmanın resimlerini paylaşıyorum.Elektrik beslemesini sürücü kapısının anahtar deliğinde bulunan ampül tesisatından aldım.30 saniye kadar gecikmeli sönüyor.Çok hoş bir detay oldu bence. Sizin izlenimlerinizi de alabilir miyim.Saygılarımla.

dsc0370qm.jpg

dsc0372gw.jpg

dsc0376ko.jpg

dsc0377zl.jpg

dsc0383hq.jpg

dsc0384hf.jpg

dsc0385rf.jpg

Uygulamaya gelince;Bizim araçların aynalarının altında plastik bir kapak var(Amacını anlayamadığım) o kapağı çıkardım resimlerde görüldüğü üzere plastik bir kapağın içerisine dipsiz led ampülü entegre ettim.Daha sonra önüne şeffaf plastik bir kapak yapıştırdım.Daha detaylı anlatmam çok uzun sürecek en iyisi siz sorun ben cevaplayayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değişik bir çalışma. Paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık.

Bu uygulama görsel amaçlı mı, yoksa bir işlevi varmıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel olmuş, elinize sağlık.

Elektrik beslemesini sürücü kapısının anahtar deliğinde bulunan ampül tesisatından aldım.

orada nasıl bir tesisat var ki? şu an gözümde canlandıramadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Astinaların kapı kollarında araç kilitli vaziyette iken kolu çekince anahtar deliğinde bir aydınlatma gerçekleştiren tesisat var.Yani Japon abim deliği rahat görebillelim diye bir detay

yapmış.işte ben enerjiyi buradan aldım.Yani araca binmeden kapı kolunu yukarı doğru kaldırdığımızda tetklenen sistem 30 saniye süre ile enerji belemesi sağlıyor.Bilmem anlatabildim mi! 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...