Jump to content

HGS Etiketini nereye yapıştırmalı?

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Memlekette vatandaşın hayrına br iş yok. HGS etiketi aldım. Yanlışlıkla bir zarar verirsem tada yanlış yapıştırırsam PTT ye gidip iptal ettirmem ve yeni  hgs almam gerekiyormuş. Tabi bunun için gararnti bankası yeniden aynı tutarı istiyor.

Bir yanlışlık yapmayayım.Forumlarda her kafadan farklı ses çıkmış. Etiketi nereye yapıştırayım. Tecrübesi olan var mı? araç 99 mazda 323 sedan. Cam normal cam herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözüne kestirdiğin bir yere geçici olarak izolabant ile tuttur ( zarar vermemesi için bir kağıt da koyabilirsin arkasına) , eğer problem olmazsa kalıcı olarak yapıştırırsın, olmaz mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözüne kestirdiğin bir yere geçici olarak izolabant ile tuttur ( zarar vermemesi için bir kağıt da koyabilirsin arkasına) , eğer problem olmazsa kalıcı olarak yapıştırırsın, olmaz mı ? :)

Güzel fikir. Cidden hiç aklıma gelmemişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar Hgs aldım ancak nereye yapıştıracağımı tam kestiremedim.Bazıları aynanın arkasındaki noktalı alana yapıştırmışlar , bazıları da daha aşağıdaki boşluğa. Bu konuda bilginize ihtiyaç duyuyorum açıkçası.Sök tak yapmadan ilk yapıştırmada işi bitirelim istiyorum..

(Konuyu yanlış yere açmışım kusura bakmayın mazda 3 olacaktı..)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben  uzun zamandır çok sık ihtiyacım olmadığı için gişelere giriş çıkışlarda etiketi elimle ön cama yaklaştırıp okutuyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım 

bir tanıdığım aracın ön camının alt köşesinden birine yapıştırmıştı oda kullanıyor diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben etiketi araca oturduğum zaman, dikkatimi dağıtmayacak ve gözüme ikidebir ilişmeyecek şekilde tam dikiz aynasının arkasına denk gelen kısmına yapıştırdım. yanlız dikizi ortalayacak şekilde baktığımız zaman sol yarısına denk geliyor yapıştırdığım nokta, bunun sebebi de ( tabi bu sebep kendimce bir sebep ) HGS etiketini okuyan gişedeki cihaz genelde sürücü tarafında kalıyor yanı aracın solunda kalıyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...