Jump to content

Kız babası oldum :)

pikapika
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar,

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 9 aydır büyük bir heyecanla beklediğimiz kızımız sağ salim dünyaya geldi  :dua:  Babalık çok güzel bir duyguymuş ve tahmin edebileceğiniz gibi anlatmam ya da tarif etmem mümkün değil, insan kendi yaşamadan anlayamıyor.  :tey:

Çok şükür eşim de kızım da iyi durumdalar. Bugün 1 haftalık oldu kızım. Koşturmadan, gelen giden misafirlerden ancak şimdi zaman bulabildim ve sizlerle paylaşmak istedim. Allah herkese anne baba olmayı nasip etsin bu mutluluğu tattırsın inşallah.

Neva bebeğin resimlerini koymayayım müsadenizle, Allah nazarlardan kem gözlerden korusun kızımı. Çirkin mi çirkin birşey diyeyim siz anlayın  :D

Hepinize sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Bende kız babasıyım, kız çocuğu çok ama çok farklı biz babalar için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erdinç, her ikinizi de tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür versin inşallah ufaklığa . Şimdi çok çirkindir o :D

İsmi Neva anladığım kadarı ile değil mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi evet kızımızın adı Neva . 

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.  Kendisini unutmadığı için Selman abi'ye eşimin özel selamını da ileteyim.

Sevgiler herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...