Jump to content

2013 Model Yeni Mazda6 Nisan Ayında Türkiye'de Olacak

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Istanbul'da bayi kalmadi malum.

daha ne istiyorsunuz 6 tane bayiniz var kapı gibi biz tüm izmir tek biryere gidiyoruz herseferinde kendimizi tanıtarak sanki binlerceyiz gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 154
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Gökhan

7

• emregc

10

• Onur

28

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

daha ne istiyorsunuz 6 tane bayiniz var kapı gibi biz tüm izmir tek biryere gidiyoruz herseferinde kendimizi tanıtarak sanki binlerceyiz gibi

bir izmir'li olarak izmir'de is yapasim var zaten. hayir anlasam motor islerinden acayim izmir'e bir mazda bayisi herkes sevinsin de. servis isi yas is. satis kolay tedarik basit ama yetmiyor..

harbi izmir'de sadece yeni mi var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir izmir'li olarak izmir'de is yapasim var zaten. hayir anlasam motor islerinden acayim izmir'e bir mazda bayisi herkes sevinsin de. servis isi yas is. satis kolay tedarik basit ama yetmiyor..

harbi izmir'de sadece yeni mi var?

evet tek yeni var malesef onlar da nasıl acık kalıyor hayret ediyorum koca bina icerde tek satısı ebru hanım bir de yerin sahibi mustafa bey

servise her gidisimde servis sorumlusu degisiyor kimse kalmıyor isler kesatken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat gayet makul kendi segmentindeki araçlarla karşılaştırınca tam olarak 50bin euro ya denk geliyor ve bayaa donanımlı olarak. Bmw gibi opsiyon üstüne opsiyon eklemeye gerek yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

I-loop muydu o ozellik yok listede, atlandi mi yoksa bu donanimda yok mu bilemedim. Test surusu yapmadan kesin konusmak yanlis olur. Bu arada neden bu klas bir arabayi onden cekisli yaparlar bu tartisildi mi hic? Beni aydinlatin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat gayet makul kendi segmentindeki araçlarla karşılaştırınca tam olarak 50bin euro ya denk geliyor ve bayaa donanımlı olarak. Bmw gibi opsiyon üstüne opsiyon eklemeye gerek yok

Opsiyon konusunda haklısınız ama teknik veriler olarak BMW 3.20i ile karşılaştırırsanız bence fiyatına göre Bmw daha avantajlı. Şöyle ki;

Yeni Mazda6 2.0 L Benzinli Motor 165 Bg, 210 Nm Tork, 14:1 sıkıştırma oranı atmosferik motor, 6 ileri Otomatik Şanzuman, Boş Ağırlık: 1340 kg, ortalama yakıt tüketimi 5,9 L/100 km Fiyat: 117,000 TL

Bmw 3.20i    2.0 L Benzinli Motor 184 Bg, 270 Nm Tork 11:1 sıkıştırma oranı turbo beslemeli motor, 8 ileri Otomatik Şanzuman, Boş Ağırlık: 1495 kg, ortalama yakıt tüketimi 5,9 L/100 km Fiyat: 124,000 TL

Mazda6 donanım olarak çok dolu ve kalitesini kanıtlamış bir araç fakat şu karşılaştırmaya bakarak iki araç arasında karar vermesi gerekse insanların büyük bir çoğunluğu Bmw alırım, hem de havam olur der. biliyorsunuz bizim insanımızın bakış açısını. Bununla birlikte 270Nm tork değeri ve 8 ileri otomatik şanzuman bence farkı açmak için yeterli.

Bence daha düşük bir fiyata satılmalıydı, en azından tanıtım için 1 yıllığına. ya da bu fiyat politikası ile ilerleyeceklerse reklama ve tanıtıma çok önem verilmesi gerekiyor. Yoksa o kadar paralar harcanarak yaratılan skyactiv teknolojisinin (Türkiye pazarı için) herhangi bir etki yaratacağını sanmıyorum. Malesef satış rakamları eski senelerden çok da farklı olmayacaktır. Bunlar benim şahsi görüşlerim. İnşallah başarılı olur, hak ettiği ilgiyi görür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlla bmw deil mersedes, audi. Bunlar hep aynı fiyata olan arabalar. Aradaki tek fark. Bu fiyata mazda kadar dolu bir araç almak istersen birkaç onbinlik daha atman gerek önlerine. Sunrof, ses sistemi, rlektrlikli koltuklar, xenon vs. İşte Mazda Türkiye, çoğu japonda var bu gerçi, opsiyon yoksunular. ben elektrilki koltuk istemiyorum, deri de istemiyorum, ama xenon istiyorum. sunroof istiyorum.vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Brosurde 2.2 Skyactiv-D modeli gozukuyor. Acaba bu model turkiyede satilicakmi? Eger satilicaksa bence en mantikli secim bu olur. tabi fiyati daha pahali olur, ama yakit tuketimi BG ve tork olarak guzel bir fark var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Brosurde 2.2 Skyactiv-D modeli gozukuyor. Acaba bu model turkiyede satilicakmi? Eger satilicaksa bence en mantikli secim bu olur. tabi fiyati daha pahali olur, ama yakit tuketimi BG ve tork olarak guzel bir fark var.

2.2 Skyactiv-D CX-5 geldiyse, Mazda 6 içinde bu motor seçeneği geçte olsa gelir bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bmw 320i nin o fiyatı yurdum paket fiyatıdır boşun boşu yani ama türk insanının bmw ye olan sempatisini göz ardı etmemek gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın demesine göre  Mazda6, Mazda'nın gelmiş geçmiş teknolojik olarak en gelişmiş aracı... I-Eloop gibi olmazsa olmaz özellikler de maliyete etki ediyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın demesine göre  Mazda6, Mazda'nın gelmiş geçmiş teknolojik olarak en gelişmiş aracı... I-Eloop gibi olmazsa olmaz özellikler de maliyete etki ediyor olabilir.

baska bir baslikta yazdim/sordum ama kimse sallamadi beni.

su anda turkiye'de yayinlanan teknik listede mevcut mazda6 icin I-Eloop var gorunmuyor. bu ozellik default birsey mi yoksa opsiyonel mi? yazmamis olmalari yok oldugu anlamina geliyor mu?

cx-5 de de yok saniyorum i-eloop

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demek ki donanımda yok. Zaten Power olarak nitelendirmişler ki genelde Mazda6 dolu olarak satılıyor. Opsiyonel olsa belirtirlerdi.

Mazda CX-5 te yok ama belki bir sonraki makyajda ekleyebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demek ki donanımda yok. Zaten Power olarak nitelendirmişler ki genelde Mazda6 dolu olarak satılıyor. Opsiyonel olsa belirtirlerdi.

Mazda CX-5 te yok ama belki bir sonraki makyajda ekleyebilirler.

en ust kasa sport degil mi? turkiye'deki sport degil mi? daha neden yok? olmamasi anormal. hersey var bi o yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülkeler kendileri belirliyorlar paket isimlerini bildiğim kadarı ile Power demişler bu pakete ve ben bu paketten başka paket getirteceklerini sanmıyorum. Bir önceki kasada çok opsiyon getirttiler ama 1 veya iki tanesi sattı.

i-Eloop olsa alacak mıydın ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülkeler kendileri belirliyorlar paket isimlerini bildiğim kadarı ile Power demişler bu pakete ve ben bu paketten başka paket getirteceklerini sanmıyorum. Bir önceki kasada çok opsiyon getirttiler ama 1 veya iki tanesi sattı.

i-Eloop olsa alacak mıydın ? :D

i-eloop ve sunroof varsa alirim. :) bugun degilse yarin olmadi 3-5 ay sonra ne bilim. 3, 3, 3 nereye kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...